Η Zendaya έκανε Instagram official τη σχέση της με τον Tom Holland με ένα post για τα γενέθλιά του

Ο Tom Holland έγινε 26 ετών και η Zendaya δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία αποκαλύπτοντας έτσι τη σχέση τους.

Αν υπάρχει αυτήν τη στιγμή ένα full in love νεαρό ζευγάρι στο Hollywood, αυτό δεν είναι άλλο από τη Zendaya και τον Tom Holland. Οι δυο τους μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να τηρούσαν σιγήν ιχθύος για τη σχέση τους, να μην ήθελαν να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους, όμως να που ήρθε η στιγμή να αφεθούν και να το ζήσουν.

Τι έγινε; Η Zendaya έκανε Instagram official τη σχέση της με τον Spiderman δημοσιεύοντας την πρώτη κοινή τους φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια εκείνου, τα οποία γιόρτασε την 1η Ιουνίου.

Ο Tom Holland ήξερε τι έκανε – Το βίντεο στο TikTok που δείχνει πώς «έριξε» τη Zendaya

Το τρυφερό post της Zendaya για τα γενέθλια του Tom Holland

Μια κοντινή και ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον Tom Holland δημοσίευσε στο Instagram της η Zendaya με αφορμή τα γενέθλιά του. «Τα πιο χαρούμενα γενέθλια σε αυτόν τον έναν που με κάνει τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Zendaya.

https://www.instagram.com/p/CeRFBGPrNq8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το post της Zendaya – μέσα σε λίγες ώρες – ξεπέρασε τα 19 εκατομμύρια likes, ενώ και τα σχόλια των fans ήταν εξίσου πολλά. «Είστε πολύ χαριτωμένοι», «δείχνετε πολύ χαρούμενοι» και «relationship goals» ήταν μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που έκαναν οι fans του ζευγαριού.

Ο Tom Holland σκέφτεται έντονα τη δημιουργία οικογένειας

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Tom Holland παραδέχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο ότι θέλει να κάνει τα δικά του παιδιά, δημιουργώντας σε πολύ κόσμο απορία για το αν τα… σχέδια περί οικογένειας αφορούν και τη σύντροφό του, Zendaya.



Η Zendaya, πάντως, ναι μεν θέλει να κάνει οικογένεια, όμως ακόμα δεν νιώθει έτοιμη. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαίωσε πηγή από το περιβάλλον της στο HollywoodLife. «Ενώ η Zendaya δεν είναι έτοιμη να κάνει παιδιά, δεν εγκαταλείπει την ιδέα του γάμου και, ναι, είναι τρελά ερωτευμένη με τον Tom», αναφέρει η πηγή.

Και προσθέτει: «Αν και δεν είχαν φωτογραφηθεί να φιλιούνται μέχρι τον Ιούλιο, το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Δεν ήθελαν να γίνουν θέμα συζήτησης ενώ γύριζαν τον Spiderman, γιατί δεν ήθελαν αυτό να επηρεάσει την παραγωγή με κανέναν τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Spiderman εσύ; Ο Tom Holland άλλαξε look και αποκλείεται να τον αναγνωρίσεις

Δεν μας τα λέει καλά - Ο Tom Holland διέψευσε ότι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Zendaya

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved