Δεν μας τα λέει καλά - Ο Tom Holland διέψευσε ότι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Zendaya

Σε νέα του δήλωση, ο Tom Holland αποκάλυψε πως δεν αγόρασε σπίτι με τη Zendaya!

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Zendaya και ο Tom Holland έκαναν ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους και αγόρασαν ένα σπίτι στο Richmond!

Οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν γρήγορα με την προοπτική του να μετακομίσουν μαζί οι συμπρωταγωνιστές του Spider-Man – και στο Λονδίνο ειδικά – αλλά το νεαρό ζευγάρι δεν φαίνεται να αγόρασε ακόμα σπίτι μαζί.

Zendaya και Tom Holland δεν φαίνεται να είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν

Ο ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σε μια νέα συνέντευξη, αποκαλύπτοντας ότι η συγκεκριμένη είδηση ήταν «εντελώς ψευδής». Ο Tom εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του Live with Kelly and Ryan, όπου μίλησε για τις φήμες γύρω από τη σχέση του με τη σταρ του Euphoria.

zendaya_tom5.jpg

Σοβαρεύουν τα πράγματα! Zendaya και Tom Holland αγόρασαν μαζί σπίτι

Ο ίδιος διέψευσε τους ισχυρισμούς, λέγοντας στο chat show: «Με κάλεσαν τόσοι πολλοί επειδή, απ’ ότι φαίνεται, αγόρασα ένα νέο σπίτι στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο». Και συνέχισε αστειευόμενος: «Ουάου, τι έκπληξη. Αναρωτιέμαι πότε θα πάρω τα κλειδιά».



Σύμφωνα με την είδηση τον περασμένο μήνα, ο Tom είχε πληρώσει 3 εκ. λίρες για μια έπαυλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, με έξι υπνοδωμάτια και ασφάλεια υψηλής τεχνολογίας, για αυτόν και την αγαπημένη του. Εν τω μεταξύ, λέγεται ότι ο ηθοποιός έχει ήδη ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο, ενώ η Zendaya έχει ένα σπίτι 3 εκ. λιρών στο Λος Άντζελες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved