Μοντέλο από κούνια! Η Lila Moss από μωρό ξεχώριζε και... συνεχίζει

Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει η κόρη της Kate Moss!

Πολλοί είναι οι celebrities που ανεβάζουν κατά καιρούς φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία. Άλλους τρομάζουμε να τους αναγνωρίσουμε, ενώ άλλοι μας κάνουν να τους χαζεύουμε με τις ώρες. Αυτό πάθαμε και την κόρη της Kate Moss, Lila, η οποία ανήρτησε μία φωτογραφία της από όταν ήταν μωρό και πραγματικά, μοιάζει σαν άγγελος!

kate moss lila moss omoiotita3 copy

Απλά ολόιδιες! Η Lila Moss και η μαμά της, Kate Moss, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό (photos)

Η φωτογραφία που μας έκανε να «λιώσουμε»

Η 19χρονη πλέον Lila Moss θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μία #throwback φωτογραφία της, όπου κάθεται σε μία ροζ πολυθρόνα μαζί με τη γατούλα της.

https://www.instagram.com/p/CZjsS6hN0BA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέποντας αυτή την εικόνα, το πρώτο πράγμα που μας πέρασε από το μυαλό είναι ότι αυτό το κορίτσι γεννήθηκε για να γίνει μοντέλο!

Η απαράμιλλη ομορφιά και το σαγηνευτικό βλέμμα της την ακολουθούν μέχρι και σήμερα, αφού όσο μεγαλώνει ομορφαίνει όλο και περισσότερο και κάτι μας λέει ότι η πορεία της στο modeling θα γραφτεί στην ιστορία - όπως ακριβώς και της μαμάς της!

Όλα όσα δε γνωρίζεις για τη Lila Moss

Η Lila Grace Moss Hack ακολουθεί με μεγάλη επιτυχία τα βήματα της μαμάς της, Kate Moss, διαγράφοντας μία πολύ επιτυχημένη πορεία στη βιομηχανία της μόδας.

Πατέρας του 19χρονου μοντέλου είναι ο συνιδρυτής της Dazed Media, Jefferson Hack, ενώ από το 2018 πρωταγωνιστεί σε beauty καμπάνιες του Marc Jacobs.



Σε ηλικία μόλις 16 ετών, η Lila φωτογραφήθηκε για το πρώτο της σόλο εξώφυλλο στο Dazed Magazine και ακολούθησαν πολλά ακόμη μέχρι και σήμερα. Έχει φωτογραφηθεί ακόμη και για την Ιταλική Vogue, συνοδευόμενη από την εντυπωσιακή μητέρα της.

Η Lila Moss έχει δηλώσει ότι η μαμά της συνέβαλε καθοριστικά στην προετοιμασία της για τον κόσμο του modeling, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πριν γυρίσω την πρώτη μου καμπάνια, η μαμά μου μού είπε: "Άκου και κάνε αυτό που σου λένε". Νομίζω όμως ότι το καλύτερο μάθημα που μου έδωσε είναι να δουλεύω σκληρά, να είμαι ευγενική με όλους όσους συναντώ και να φροντίζω πάντα να νιώθω άνετα με ό, τι κι αν κάνω».

Όταν η Lila Moss βγήκε στην πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης

Το 2021, μαμά και κόρη περπάτησαν μαζί στην πασαρέλα των οίκων Versace και Fendi, με μία μικρή... λεπτομέρεια στην εμφάνιση της 19χρονης να γίνεται κεντρικό θέμα συζήτησης.

Η Lila εμφανίστηκε με ένα ολόσωμο μαγιό συνδυασμένο με ένα jacket, ενώ στο πόδι της είχε αντλία ινσουλίνης.

https://www.instagram.com/p/CUUph48gu5O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Lila Moss αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο The Kit το 2020 ότι έχει διαβήτη τύπου 1, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έχω διαβήτη. Δεν είναι εμφανές, οπότε κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει απλώς κοιτάζοντάς σε. Έχω τύπου 1».

Οι άνθρωποι που έχουν διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1 χρειάζεται να κάνουν καθημερινά ενέσεις ινσουλίνης ή να φορούν αντλία, μια μικρή συσκευή που δίνει στο σώμα την απαιτούμενη ινσουλίνη κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και της νύχτας.

Πηγή φωτογραφιών: @lilamoss

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved