Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: 6 παιδιά Ελλήνων celebrities που ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους

Η Αφροδίτη Λιάντου, οι Σκιαδαρέσες, η Μαρίνα Σπανού είναι μόνο μερικά από τα παιδιά Ελλήνων celebrities που ακολουθούν τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών τους.

Η σημερινή Τετάρτη έχει μια πολύ όμορφη ιδιαιτερότητα καθώς κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου γιορτάζεται η Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας.

Ο συγκεκριμένος εορτασμός καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τη διεθνή κοινότητα και να αναδείξει κοινωνικά, δημογραφικά και οικονομικά θέματα που επηρεάζουν την οικογένεια.

Αποτελεί μια πολύ ωραία αφορμή για να θυμηθούμε την σπουδαιότητα της οικογενειακής θαλπωρής και για να εκφράσουμε την αγάπη-ευγνωμοσύνη που τρέφουμε για τους γονείς μας.

H Marseaux πέρα από το τραγούδι «σαρώνει» και στο TikTok με τα fun videos της

Τα παιδιά των celebrities που ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους

Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποδέχθηκε το challenge της Εύης Δαέλη για να σταματήσουν να τις μπερδεύουν

Η οικογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο πολλές φορές για τα ερεθίσματα που παίρνει κανείς και σε σχέση με τον επαγγελματικό του προσανατολισμό. Είναι αυτό που λέει και η παροιμία, «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά». Κάπως έτσι, ειδικά στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχουν αρκετά παραδείγματα παιδιών που ακολούθησαν τα βήματα των γονιών τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μαρίνα Σπανού, η κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού - που γνωρίσαμε στον ρόλο του Ερμή στο Άκρως Οικογενειακόν - και της Μελίνας Παιονίδου, της καθηγήτριας μουσικής εδώ και χρόνια στο Εθνικό Θέατρο. Η 21χρονη Μαρίνα έχει συνδυάσει τα επαγγέλματα των γονιών της, αφού έχει κάνει σπουδές στην υποκριτική αλλά ασχολείται περισσότερο με το τραγούδι αυτή την περίοδο, έχοντας μάλιστα γίνει viral με τα τραγούδια της στα social media.

https://www.instagram.com/p/CrAyFaYMkFG/

Αντίστοιχα, η Αφροδίτη Λιάντου, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, όχι απλά μοιάζει με τη μητέρα της σαν δυο σταγόνες νερό, αλλά ασχολείται και η ίδια με την υποκριτική, έχοντας ήδη γίνει γνωστή μέσα από τον ρόλο της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς. Παράλληλα, όπως και στη μαμά της, έτσι και στην ίδια αρέσει και το τραγούδι και η μουσική, γι' αυτό και πριν ασχοληθεί με την υποκριτική είχε κυκλοφορήσει τα δικά της τραγούδια.

ca7362f4-evelina_papoulia_official_1693546567_3182021697703433117_4984061978.jpeg

Kαι ο γιος της Καίτης Γαρμπή όμως, με τον Διονύση Σχοινά, Δημήτρης Σχοινάς κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει δύο τραγούδια, ενώ εμφανίζεται με τους γονείς του κατά τη διάρκεια των περιοδειών τους ή στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται.

https://www.instagram.com/p/CRjFLcYrpxV/

Με το τραγούδι όμως, ασχολούνται πιο ενεργά από την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού κι έπειτα και οι Σκιαδαρέσες ή αλλιώς η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση, οι δίδυμες κόρες των ηθοποιών Γεράσιμου Σκιαδαρέση και Μπέσσυς Μάλφα, έχοντας αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό. Βέβαια, και οι δύο έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και στην υποκριτική και έχουν παίξει στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση.

e3f74cf1-5ad2d3a1-1700667137458-747172665-TOM_2653.jpeg

H Μαρία Σάκκαρη από την άλλη, έγινε αθλήτρια του τένις, ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς της, Χριστίνας Κανελλοπούλου. Μάλιστα, οι δυο τους κατέχουν μια παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού έχουν και οι δύο διακρίσεις στο άθλημα αυτό, με την Μαρία ήδη να έχει ξεπεράσει τη μαμά της, που σταμάτησε νωρίς το τένις για να κάνει οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CAAcE48HB4d/

Τέλος, η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία Βοσκοπούλου ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της και κυρίως της μαμάς της, σπουδάζοντας υποκριτική κι έχοντας ήδη κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά Τα Καλύτερά Μας Χρόνια.

https://www.instagram.com/p/ChR8khSIHHw/

Πηγή κεντρικής: @christosspanos

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved