Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα στο σπίτι τους

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι full in love και πλέον συγκατοικούν.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα της σειράς Η Γη της Ελιάς. Μπορεί οι ήρωες που υποδύονταν - η Μυρτάλη και ο Αλέξης - να μην είχαν καλό τέλος, όμως στην πραγματική ζωή τα πράγματα ευτυχώς είναι πολύ διαφορετικά.

https://www.instagram.com/p/Csp-dyctGrT/

Οι δυο τους συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης απόλαυσε την αγαπημένη του Αφροδίτη στην νέα θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Φακντ-απ». Ο ίδιος είναι πολύ υποστηρικτικός σε κάθε βήμα της Αφροδίτης και γι' αυτό πέρα από την υποκριτική, την στηρίζει και στο άλλο επαγγελματικό της βήμα, την εταιρεία της με τσάντες, είτε βοηθώντας την στις φωτογραφίσεις είτε με τα σχόλιά του στις αναρτήσεις του επίσημου προφίλ της στα social media.

Τα φετινά Χριστούγεννα, ωστόσο θα είναι πολύ διαφορετικά γι' αυτούς, αφού πλέον έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, που δεν είναι άλλο από το να συγκατοικήσουν. Την αποκάλυψη έκανε η Αφροδίτη Λιάντου μιλώντας στην εκπομπή Γεια σου και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού.

«Στον δεύτερο χρόνο που ήμουν στην Κύπρο, νοικιάσαμε ένα σπίτι εδώ με τον Αλέξανδρο. Στη συγκατοίκηση εκείνος είναι που κάνει υποχωρήσεις. Με βοηθάει πολύ. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο περίπου. Συγκατοικήσαμε πολύ νωρίς, κυρίως λόγω της Κύπρου. Είχαμε κολλήσει και οι δυο κορονοϊό, ήμασταν έτσι κι αλλιώς μαζί, μας βάλανε μαζί και σε ένα σπίτι για να μην κολλήσουμε τους υπόλοιπους, τα πήγαμε μια χαρά και είπαμε να το δούμε. Γελάμε λίγο με τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη σχέση μας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι ακόμα στα πλάνα μας ένας γάμος» ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη της Εβελίνας Παπούλια για το πώς αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Αδιαμφισβήτητα πάντως, οι δυο τους είναι full in love κι αυτό μπορείς να το δεις και από τις κοινές τους φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved