Αφροδίτη Λιάντου- Εβελίνα Παπούλια: H matchy-matchy εμφάνιση που απέδειξε την ομοιότητά τους

Η Αφροδίτη Λιάντου και η μαμά της συχνά μοιράζονται το ίδιο στυλ στις εμφανίσεις τους όπως θα έκαναν και δύο κολλητές φίλες.

Η Αφροδίτη Λιάντου και η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκαν στην 32η Αthens Xclusive Designers Week στο Πάρκο Ελληνικού. Μαμά και κόρη επέλεξαν παρόμοια outfit έχοντας ένα πιο χαλαρό αλλά εξίσου κομψό στυλ.

Η παρόμοια εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας

Όπως θα δεις επέλεξαν στις φωτογραφίες οι δυο τους επέλεξαν να φορέσουν denim, δηλαδή το must item του καλοκαιριού. Και οι δύο φόρεσαν jean παντελόνια και λευκά cropped tops ενώ ολοκλήρωσαν το styling τους με διαφορετικό τρόπο η καθεμία προσθέτοντας το προσωπικό της στυλ.

Η μεν Αφροδίτη επέλεξε να φορέσει λευκά κλασσικά sneakers ενώ φόρεσε κι ένα ζακετάκι σε γκρι χρώμα, μιας που ο καιρός δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να είναι καλοκαίρι η φθινόπωρο. Από την άλλη η Εβελίνα Παπούλια έδωσε έναν πιο western χαρακτήρα στο σύνολό της επιλέγοντας να προσθέσει πάνω από το λευκό μπλουζάκι της ένα χακί πουκάμισο, πάνω από το οποίο πρόσθεσε κι ένα αμάνικο jean jacket. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα μεγάλο choker και με καφέ καστόρινες μπότες.

Μαμά και κόρη μοιράζονται τα ίδια ρούχα

Η Εβελίνα Παπούλια και η κόρη της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Πέρα από αυτό όμως, όπως προαναφέραμε, μοιράζονται πολλές φορές και τα ίδια κομμάτια στις εμφανίσεις τους σαν δυο καλές φίλες. Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους η Εβελίνα Παπούλια την ημέρα της επίδειξης σχετικά με αυτό:

«Βαριέμαι τα ψώνια. Η Αφροδίτη παίρνει κάτι, το φοράει, το βαριέται και μετά το παίρνω εγώ. Δεν είμαι άνθρωπος που ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας. Δεν φαίνεται αυτό; Νομίζω πως φαίνεται στη ζωή μου αυτό».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved