Αφροδίτη Λιάντου & Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι το πιο hot ζευγάρι στην TV και τη ζωή

Η νεαρή τραγουδίστρια-ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή της στη «Γη της Ελιάς».

Η Αφροδίτη Λιάντου υποδύεται τη Μυρτάλη στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Η Γης της ελιάς». Η νεαρή ηθοποιός-τραγουδίστρια και ο συμπρωταγωνιστής της, Αλέξανδρος Σκουρλέτης (υποδύεται τον Αλέξη) είναι ζευγάρι στη σειρά αλλά και στη ζωή εδώ και μερικούς μήνες.

Οι νεαροί ηθοποιοί κράτησαν κρυφή αρχικά τη σχέση τους ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις και τα τρυφερά τετ-α-τετ πρόδιδαν πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Καθημερινά περνούν πολλές ώρες μαζί στα γυρίσματα και στον ελεύθερό τους χρόνο κάνουν διάφορες δραστηριότητες με φίλους.

Πριν μερικές μέρες, η 24χρονη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

«Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά», τόνισε η Αφροδίτη Λιάντου.

Το πρώτο τους post ως ζευγάρι

Τον Δεκέμβριο του 2022 το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μαζί την περίοδο των γιορτών στην Ελλάδα και απόλαυσε το σύντομο διάλειμμα από τα καθημερινά, πολύωρα γυρίσματα. Αφροδίτη και Αλέξανδρος πραγματοποίησαν σύντομη απόδραση στην Αράχωβα με πολλούς από τους συνεργάτες τους από τη «Γη της Ελιάς».

https://www.instagram.com/p/CmwzMDkrf9m

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσαν στο Instagram, οι ηθοποιοί ποζάρουν αγκαλιασμένοι και δείχνουν full in love.

Ανάμεσα στα άτομα που έσπευσαν να αφήσουν το σχόλιό τους κάτω από τη δημοσίευση, ήταν και η μαμά της Αφροδίτης Λιάντου, Εβελίνα Παπούλια, η οποία σχολίασε χαρακτηριστικά μια σειρά από emoji που χτυπάνε παλαμάκια και κόκκινες καρδούλες.

Αφροδίτη Λιάντου: Όσα αποκάλυψε για τις σπουδές, την καραντίνα και τη μαμά της

Πηγή κεντρικής: aphrodite_liantou

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved