Αντίο Shawn Mendes! H Camila Cabello έχει νέο αγόρι και είναι full in love

H τραγουδίστρια ζει τον έρωτά της και δεν κρύβεται.

Η Camila Cabello φαίνεται να χειρίζεται αρκετά καλά τον χωρισμό της από τον Shawn Mendes με τον οποίο ήταν ζευγάρι τα τελευταία 2 χρόνια. Μέσα από μία κοινή τους ανάρτηση στο Instagram οι νεαροί stars έκαναν γνωστή την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σημειώνοντας πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να λήξουμε τον δεσμό μας αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον ως άνθρωποι, είναι δυνατότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τόσο την υποστήριξή σας από την αρχή και έπειτα. Camilla και Shawn», έγραψαν πριν λίγο καιρό στο Instagram.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, με τις κοινές τους εμφανίσεις να «βάζουν φωτιά» στα φωτογραφικά φλας.

camila cabello1

Oh Na Na! Το νέο τραγούδι της Camila Cabello θα γίνει το hit του 2022

Ποιος Shawn Mendes; Η Camila Cabello έχει νέο αγόρι και είναι κούκλος

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει η 24χρονη στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της στη «Σταχτοπούτα», Nicholas Galitzine. Η τραγουδίστρια εθεάθη με τον 27χρονο ηθοποιό στη Σάντα Μόνικα όπου έδειχναν πολύ ευδιάθετοι. Δεν δίστασαν να κάνουν βόλτα με ποδήλατα στο Venice Beach, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ζευγάρι δεν κρύβει πως είναι μαζί ενώ αργότερα ο Galitzine μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του με την Cabello όπου τους βλέπουμε να τρώνε παγωτό.

https://www.instagram.com/p/CZvTGEIp6C1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: camila_cabello



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved