Camila Cabello: Η ανασφάλεια για την εικόνα της και η στήριξη του Shawn Mendes

Η Camila Cabello φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Glamour» και μίλησε για το άγχος σχετικά με το σώμα της, το οποίο ξεπέρασε με τη βοήθεια του αγαπημένου της!

Η Camila Cabello δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει για την ψυχική της υγεία και τις ανασφάλειές της. H τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour, όπου αποκάλυψε πόσο ήρεμη είναι ψυχικά, χάρη στον σύντροφό της, Shawn Mendes. Η Camila αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει της αρνητική κριτική για το σώμα της λέγοντας στον εαυτό της ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί.

«Όταν έχω αρνητικές σκέψεις για το σώμα μου, τότε θα αρχίζω να τρώω μεγάλη ποσότητα μπισκότων και μετά θα με πονάει η κοιλιά μου. Είναι αυτή η περίεργη ψυχολογία: Όσο περισσότερο αγαπώ το σώμα μου, τόσο περισσότερο θέλω πραγματικά να το φροντίζω…. Όσο είμαι υγιής και γυμνάζομαι και νιώθω καλά, αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να έχεις άλλο τύπο σώματος».

https://www.instagram.com/p/CUsvegxJYbB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τρόποι αντιμετώπισης

«Τρώω πολύ όταν έχω άγχος. Είναι κάτι που με ηρεμεί. Απλά θα φάω μεγάλη ποσότητα και μετά θα νιώσω άρρωστη», δήλωσε η Camila Cabello. Η τραγουδίστρια είπε, επίσης, ότι ο Shawn τη βοηθάει πολύ όταν έχει αυτά τα θέματα.

Εντάξει, το περιμέναμε! Τι αποκάλυψε ο Shawn Mendes για τους τσακωμούς με την Camila Cabello

Τόσο η Camila όσο και ο Shawn βασίζονται ο ένας στον άλλον. «Για το καλύτερο, για το χειρότερο, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να εμπιστευόμαστε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον». Η επικοινωνία τους είναι αυτή που τους βοηθάει να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές.

«Η Camila και εγώ έχουμε πολλή υπομονή και κατανόηση», παραδέχτηκε και ο Shawn Mendes. «Νομίζω πως όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την ψυχική σου υγεία, σε μετατρέπει μερικές φορές στην εκδοχή του εαυτού σου που δεν σου αρέσει να είσαι – και το να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον άνθρωπό σου μέσα από αυτό, και να είσαι δίπλα του, σου αλλάζει τη ζωή», συνέχισε.



O Shawn και η Camila τραγουδάνε το Senorita σε πρόσφατή τους εμφάνιση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved