Εντάξει, το περιμέναμε! Τι αποκάλυψε ο Shawn Mendes για τους τσακωμούς με την Camila Cabello

Δεν μάσησε τα λόγια του ο τραγουδιστής και περιέγραψε τα πάντα για τους τσακωμούς με τη σύντροφό του.

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Οι δυο τραγουδιστές μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους followers τους στο Instagram.

Μάλιστα, τόσο ο ένας όσο και ο άλλος μιλούν ανοιχτά στις συνεντεύξεις τους για τον δεσμό τους και αποκαλύπτουν… πολλά περισσότερα από όσα περιμένουμε. Για να καταλάβεις, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Shawn έβγαλε… όλα τα άπλυτα στη φόρα για τους τσακωμούς του με την Camila.

Κορίτσια λυπηθείτε τον! Η Camila Cabello τρολάρει τον Shawn Mendes που είναι άσχετος στο TikTok

Η αποκάλυψη για τους τσακωμούς με την Cabello

Ο Mendes και η Cabello είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Και τις γλύκες τους κάνουν ο ένας στον άλλον και… μαλλιοτραβιούνται (που λέει ο λόγος). Γιατί, εντάξει, ας λέμε και του στραβού το δίκιο. Αν δεν υπάρχουν τσακωμοί- σε φυσιολογικά πλαίσια- σε μία σχέση, τότε δεν είναι σχέση.

Με τη μαμά σου δεν πλακώνεσαι; Ε, και με το αγόρι σου θα πλακωθείς. Ο Shawn Mendes, που λες, αποκάλυψε ότι δεν το έχει με τα επιχειρήματα. «Το χάνω με τα επιχειρήματα», είπε χαρακτηριστικά.



Όπως δήλωσε, βέβαια, το έχει στο να… φωνάζει όταν κρίνεται απαραίτητο. «Έχουμε μια πραγματικά αληθινή και ανοιχτή σχέση, αλλά… τσακωνόμαστε», είπε ο τραγουδιστής. «Νομίζω ότι όσο περισσότερο διαρκεί μια σχέση, είναι και πιο εύκολο να τσακωθείς. Οπότε, ναι, δεν είναι ότι κρατάμε όλη την ώρα το χέρι ο ένας του άλλου, αλλά είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν τραβάμε το σχοινί. Μιλάμε για μικρούς τσακωμούς», εξήγησε ο star.

O Shawn παραδέχθηκε, επίσης, και τη σημασία τού να παραδέχεσαι το λάθος σου όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. «Το πρόσωπό μου σφίγγεται και γίνεται κόκκινο, αλλά παραδέχομαι πως είμαι λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

Τα πρόσφατα γενέθλια του Shawn και το μήνυμα αγάπης της Camila

23 ετών έγινε στις 8 Αυγούστου 2021 ο Shawn Mendes και η Camila Cabello μάς έκανε να… λιώσουμε με το μήνυμα αγάπης που δημοσίευσε στο Instagram για τον αγαπημένο της.

Η teen star έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια, αγάπη μου. Νιώθω ευγνώμων για την ύπαρξή σου κάθε μέρα» και πόσταρε τις παρακάτω φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CSUudp0JN4i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εντάξει, ας το παραδεχθούμε! Και λιώνουμε με τέτοιους έρωτες και θέλουμε να τους ζήσουμε. #truestory

Photos: @camila_cabello

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved