Κορίτσια λυπηθείτε τον! Η Camila Cabello τρολάρει τον Shawn Mendes που είναι άσχετος στο TikTok

Ξέρεις τώρα… Είναι αυτές οι αγαπησιάρικες πλάκες που κάνουν μεταξύ τους τα ζευγάρια!

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood. Για την ακρίβεια, οι δυο τους έχουν αυτήν τη σχέση που όλες θα θέλαμε να έχουμε με το αγόρι μας.

Ζουν στο έπακρο τον έρωτά τους, συνεργάζονται συχνά και τρολάρουν ανελέητα ο ένας τον άλλον. Το πόση πλάκα έχουν και το πόσο τρολάρουν ο ένας τον άλλον το έδειξε πρόσφατα η Camila μέσα από το TikTok.

Shawn Mendes - Camila Cabello: Γιορτάζουν δύο χρόνια σχέσης – Δες τις τρυφερές αναρτήσεις τους

Το βίντεο του Shawn και το τρολάρισμα της Camilla

ΟΚ! Το TikTok δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Τουλάχιστον για όλους. Δεν έχουν, δηλαδή, όλοι το ταλέντο και την υπομονή να βγάλουν σωστά και πετυχημένα videos. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στον Shawn Mendes.

«Προσπαθώ να βγάλω ένα βίντεο στο TikTok εδώ και δύο ώρες», γράφει στο caption του βίντεο ο Shawn Mendes την ώρα που τραγουδά το ντουέτο του με την Camila, με τίτλο «KESI». Και εμείς τον καταλαβαίνουμε απόλυτα και συμπάσχουμε μαζί του.

Η Camila Cabello, όμως, τολμά… και τον τρολάρει και με το παραπάνω. Η σύντροφος του τραγουδιστή πόσταρε στο δικό της TikTok ένα βίντεο με την ίδια να μιμείται τον Shawn και τη φωνή του να ακούγεται από πίσω. Η ίδια, μάλιστα, έγραψε ότι αυτό ήταν και το αγαπημένο της TikTok!

Δύο χρόνια σχέσης

Στις 3 Ιουλίου 2021 ο Shawn Mendes και η Camila Cabello συμπλήρωσαν δύο χρόνια σχέσης. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα «καυτό» φιλί του με τη σύντροφό του γράφοντας χαρακτηριστικά: «δύο ευτυχισμένα χρόνια μωρό μου».

https://www.instagram.com/p/CQ4CHnCN2c7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η σχέση του ζευγαριού δεν κρατήθηκε καθόλου μυστική μιας και στις 3 Ιουλίου 2019 οι δυο τους απαθανατίστηκαν να περπατούν στον δρόμο χέρι-χέρι. Τρεις μέρες αργότερα ο φωτογραφικός φακός τούς τσάκωσε να φιλιούνται σε ραντεβού τους στο Los Angeles. Το ντουέτο τους, με τίτλο «Senorita», κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν επιβεβαιώσουν τη σχέση τους.

Cover photo: @shawnmendes

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved