Oh Na Na! Το νέο τραγούδι της Camila Cabello θα γίνει το hit του 2022

Πρόκειται για ένα super αισιόδοξο, δίγλωσσο τραγούδι.

Και αφού μας τρέλανε με την πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού «Don’t Go Yet», αυτή τη φορά η Camila Cabello συνεργάζεται με τον superstar Myke Towers και τον καλλιτέχνη/παραγωγό Tainy και μας «παίρνουν το μυαλό» με το νέο τους hit «Oh Na Na».

Το νέο ρυθμικό τραγούδι της πολυπλατινένιας τραγουδίστριας, υποψήφιας τρεις φορές για βραβείο GRAMMY και στιχουργού, έρχεται να σου φτιάξει για τα καλά τη διάθεση και να σε κάνει να το βάζεις ξανά και ξανά στο repeat.

https://www.instagram.com/p/CVlQj_VpGLw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Camila Cabello τόλμησε το shag κούρεμα - Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Το δίγλωσσο track συνδυάζει την αγγλική και ισπανική γλώσσα με tropical ήχο και κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Το «Oh Na Na» έχει γραφτεί από τους Tainy, Camila Cabello, Ilya Salmanzadeh, Savan Kotecha, Alejandro Borrero, Ivanni Rodríguez, Myke Towers και Rickard Goranssonand, ενώ η παραγωγή έχει γίνει από τους Tainy/ NEON16.



Η επαγγελματική πορεία της Camila Cabello

Η Camila Cabello έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής δύο τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο «Familia», το «Don’t Go Yet» και το «La Buena Vida»



Τον Σεπτέμβριο του 2021, η τραγουδίστρια δοκιμάστηκε και στην υποκριτική, κάνοντας το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Cinderella» στο Amazon Prime.

Cover photo: @camila_cabello

Δες στη photo gallery το βιογραφικό της Camila Cabello.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved