Η Camila Cabello τόλμησε το shag κούρεμα - Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Το shag κούρεμα είναι η νέα τάση του φθινοπώρου!

Η Camila Cabello φαίνεται πως αγαπάει τις αλλαγές στην εμφάνισή της και το λέμε με αποδείξεις αυτό. Τον Σεπτέμβριο τόλμησε το κούρεμα της δεκαετίας, που δεν είναι άλλο από το καρέ.

Τα μαλλιά της εμπιστεύθηκε τότε στον Έλληνα hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτο.

https://www.instagram.com/p/CTDpywpJn0h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για ακόμη μια φορά αφέθηκε στα χέρια του celebrity hairstylist και αυτήν τη φορά δοκίμασε το shag κούρεμα. Την αλλαγή στα μαλλιά της Camila δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννέτος με ένα post στο Instagram του. Το κούρεμά της, όπως θα δεις ακριβώς παρακάτω, είναι απλά WOW!

https://www.instagram.com/p/CVVgZiZJqsG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το shag είναι ένα haircut, το οποίο έχουν δοκιμάσει πολλά κορίτσια στο Instagram αλλά και πολλές celebrities.

Πώς θα κάνεις την ωραιότερη αλογοουρά χωρίς να σε πιάσει πονοκέφαλος

Τι είναι το shag κούρεμα

Το shag κούρεμα ήταν η μόδα και η απόλυτη τάση των 70s και 90s. Και, όπως ξέρουμε, δεν «έχει μόνο ο καιρός γυρίσματα» αλλά… και η μόδα.

Το συγκεκριμένο hair look το έχουμε δει πολύ μέσα στο 2021. Πρόκειται στην ουσία για κούρεμα με έντονο φιλάρισμα που συνήθως ξεκινάει από το ύψος την ζυγωματικών και καταλήγει είτε στους ώμους είτε πιο κάτω (μπορεί να είναι σε κοντό ή μακρύ).



Τόλμησέ το

Αν έχεις λεπτή τρίχα, τότε αυτό είναι το haircut που πρέπει να δοκιμάσεις. Πριν προλάβεις να αναρωτηθείς γιατί θα σου πω εγώ αμέσως.

Το συγκεκριμένο κούρεμα χαρίζει πολύ όγκο στα λεπτά μαλλιά. Για την ακρίβεια, κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πυκνά.



Μην το σκέφτεσαι! Κάν'το όπως η Camila Cabello.

Cover photo: @dimitrishair

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved