Η Miley Cyrus έχει νέο boyfriend! Ποιος είναι ο ροκάς Max Morrando

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον Maxx Morando!

Και ναι, είναι γεγονός (όχι επιβεβαιωμένο, αλλά εμείς παρ' όλα αυτά χαιρόμαστε)! Η Miley Cyrus έχει νέο αγόρι, ο οποίος ακούει στο όνομα Maxx Morando και είναι μουσικός.

Σύμφωνα με το E! News, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και έχουν στενούς δεσμούς, αφού τους ενώνει η καλλιτεχνική και δημιουργική τους φλέβα.

miley2

Miley Cyrus-Pete Davidson: Η «τρελή» ιστορία πίσω από το matching τατουάζ τους

Οι αναφορές λένε ότι ο Maxx πήγε να υποστηρίξει τη Miley στην εμφάνιση που έκανε στο NBC την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Μαϊάμι. Όμως πριν από αυτό, τον Νοέμβριο του 2021, το ζευγάρι εθεάθη μαζί στο κόκκινο χαλί, σε επίδειξη μόδας στο Λος Άντζελες.



Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη αυτή τη νέα σχέση που φαίνεται πως... ανθίζει, παρ' όλα αυτά εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τον φημολογούμενο νέο σύντροφο της Miley Cyrus!

O Maxx ανήκει σε μία μπάντα

Ο Maxx είναι ο ντράμερ ενός ροκ συγκροτήματος με έδρα το Λος Άντζελες που ονομάζεται «Liily». Πριν ενταχθεί σε αυτή την μπάντα, ο μουσικός ήταν μέλος των «The Regrettes» από το 2015 έως το 2018, επίσης ως ντράμερ. FYI, ο Maxx είναι πολύ έμπειρος στο να παίζει διάφορα όργανα, συμπεριλαμβανομένης της κιθάρας.

https://www.instagram.com/p/CYHrZXov1cn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι μικρότερος από τη Miley Cyrus

Ο Maxx Morando γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1998, δηλαδή είναι 23 ετών, ενώ η Miley Cyrus είναι 29. Οι δυο τους έχουν έξι χρόνια διαφορά, όμως ανήκουν στο ίδιο ζώδιο (είναι και οι δύο Σκορπιοί), καθώς τα γενέθλια της Miley είναι μόλις λίγες ημέρες μετά του Maxx, και συγκεκριμένα στις 23 Νοεμβρίου.

Ο Maxx ασχολείται και με τη... μόδα

Ο Maxx είναι καλλιτέχνης και φαινομενικά δημιουργικός σε όλα τα πράγματα. Το φημολογούμενο αγόρι της Miley σχεδίασε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που ήταν μέρος μιας συνεργασίας με σχεδιαστές ρούχων, τα οποία λάνσαρε η τραγουδίστρια.

«Αυτή η εμφάνιση είναι μια μοναδική στο είδος της συνεργασία μεταξύ δύο από τους αγαπημένους μου ανερχόμενους καλλιτέχνες, του Maxx Morando και του Shane Kastl. Ο Shane χρησιμοποίησε υπάρχοντα κομμάτια που έχω συλλέξει με την πάροδο του χρόνου και προσάρμοσε τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων του Maxx πάνω τους. Η συνεργασία τους είναι το τέλειο παράδειγμα βιωσιμότητας που γίνεται η επόμενη φάση της μόδας και αποδεικνύει ότι τα πάντα μπορούν να εφευρεθούν ξανά, κάτι που με αντιπροσωπεύει βαθιά», είπε η Miley για το σύνολο σε συνέντευξή της τον Σεπτεμβρίου του 2021.

https://www.instagram.com/p/CUIZtHNLdh9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε για το Maxx προς το παρόν. Αν, όμως, αυτό το ειδύλλιο συνεχιστεί, σίγουρα θα επιστρέψουμε με περισσότερες πληροφορίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Miley Cyrus: Θυμάται το τραγούδι που έγραψε για τον Liam Hemsworth 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Miley Cyrus: Έκανε το ωραιότερο δώρο στη μαμά της που έχει γενέθλια (photos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved