Miley Cyrus: Θυμάται το τραγούδι που έγραψε για τον Liam Hemsworth 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Η τραγουδίστρια θυμάται με νοσταλγία το ερωτικό τραγούδι «Malibu»

Έχει γίνει ετήσια παράδοση για την Miley Cyrus να μοιράζεται αγαπημένες αναμνήσεις για το «Malibu».

Η 28χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε την Τρίτη, 11 Μαΐου στο Instagram ένα αφιέρωμα στο τραγούδι που κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα το 2017. Έφτασε το Νο. 10 στο Billboard Hot 100 chart, και ήταν το πρώτο single στο άλμπουμ της Younger Now, το οποίο κυκλοφόρησε εκείνο τον Σεπτέμβριο.

Η Miley μοιράστηκε ένα βίντεο του εαυτού της να δουλεύει το τραγούδι στο στούντιο στο σπίτι της, και η λεζάντα φαίνεται πως παραπέμπει στον πρώην σύζυγο της Liam Hemsworth, αν και δεν τον ανέφερε ονομαστικά. Το πρώην ζευγάρι τα ξαναέφτιαξε το 2015 και έμενε στο Malibu μέχρι το διαζύγιο τους το 2019.


https://www.instagram.com/p/COwagXnpfNb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα είναι η 4η επέτειος του Malibu», έγραψε. «Ένα τραγούδι για ένα μέρος και ένα άτομο που εκείνη την εποχή αγαπούσα πολύ. Αυτή η αγάπη ανταποδόθηκε πέρα από αυτό που θα μπορούσα να περιγράψω εδώ με ελευθερία και μια τάση φυγής».

Θυμήθηκε επίσης το σπίτι της στο Malibu, το οποίο καταστράφηκε στις πυρκαγιές της California που έπληξαν την περιοχή τον Νοέμβριο του 2018. Δύο χρόνια αργότερα, ο Liam πούλησε ό,τι είχε απομείνει από το σπίτι.

«Έχασα αυτό το σπίτι μαζί με πολλά άλλα το 2018», συνέχισε. «Αυτό είναι ένα βίντεο όπου γράφω το τραγούδι στο σπίτι μου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια ένιωσε νοσταλγία για την κυκλοφορία του τραγουδιού. Την ίδια ημέρα το 2020, η Miley μοιράστηκε πλάνα από το μουσικό βίντεο του «Malibu» και έγραψε «3η επέτειος του Malibu».

Σε μια συνέντευξη του 2017 με το περιοδικό Billboard, η Miley εξήγησε γιατί ήθελε να γράψει το τραγούδι για τα συναισθήματά της για τον star των Hunger Games, τον οποίο παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2018.

«Θα μιλήσουν για μένα αν βγω από ένα εστιατόριο με τον Liam», είπε η τραγουδίστρια. «Γιατί λοιπόν να μην βάλω τη δύναμη πίσω στη σχέση μου και να πω, ‘έτσι νιώθω;».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved