H Maya Hawke είναι ερωτευμένη! Η βόλτα στη Νέα Υόρκη με το boyfriend (photos)

H 23χρονη ηθοποιός έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του Tom Sturridge.

Η Maya Hawke είναι κόρη της Uma Therman και του Ethan Hawke. Η 23χρονη θεωρείται από πολλούς το νέο big thing στον χώρο της υποκριτικής αφού έχει μπει ενεργά στο χώρο του θεάματος. Η Hawke έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με το modeling ωστόσο όλα δείχνουν πως ο κινηματογράφος είναι η μεγάλη της αγάπη.

Η Maya Hawke είναι ερωτευμένη!

https://www.instagram.com/p/CXPrdpeIUdF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 23χρονη είναι full in love με τον Tom Sturridge και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Ο 36χρονος ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από την συμμετοχή του στα: Being Julia, Like Minds και στο The Boat That Rocked.

Η Hawke και ο Sturridge επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Αύγουστο του περασμένου έτους, αφού πρώτα είχαν δώσει το «παρών» μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις. Το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην Νέα Υόρκη. Ντυμένοι με casual διάθεση, περπάτησαν στους δρόμους και απόλαυσαν τον καφέ τους.

Η νεαρή ηθοποιός φορούσε ένα μπλε κολάν και ένα puffer μπουφάν σε χρυσό χρώμα ενώ ο αγαπημένος της επέλεξε ένα καρό παλτό και μαύρο σκούφο. Οι δυο τους έδειχναν άκρως χαμογελαστοί και ερωτευμένοι. Ο Tom Sturridge έχει μια 9χρονη κόρη μαζί με τη Sienna Miller.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

salma hayek valentina

Salma Hayek: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της Valentina και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη 14χρονη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Maya Hawke: «Oι γονείς μου δεν ήθελαν να με σέρνουν στο κόκκινο χαλί»

Η εξομολόγηση της Selena Gomez για τα βραβεία Grammy: «Έκλαιγα σαν μωρό»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved