Salma Hayek: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της Valentina και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη 14χρονη

Η Valentina μεγάλωσε και έχει γίνει μια πανέμορφη και εντυπωσιακή δεσποινίδα!

Η πρεμιέρα του Marvel’s Eternals στις 18 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες ήταν μια εκδήλωση γεμάτη φώτα και λάμψη. Για την Angelina Jolie και τη Salma Hayek Pinault, ωστόσο, το event ήταν περισσότερο... οικογενειακή υπόθεση, αφού η πρώτη περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τα πέντε παιδιά της, ενώ η δεύτερη συνοδευόταν από το «mini-me» της, τη Valentina Paloma Pinault.

Όταν η Valentina εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τη μαμά της, πολλοί εξεπλάγησαν με το πόσο μεγάλωσε και ομόρφυνε! Η 14χρονη κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και γι' αυτό ήταν κάπως... ξαφνικό για τον κόσμο ότι το μικρό κοριτσάκι της ηθοποιού, έχει γίνει πια ολόκληρη δεσποινίδα.

shiloh angelia jolie kokkino xali athlitika2

H κόρη της Angelina Jolie, Shiloh, σε μια WOW εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Τα παπούτσια ξεχώρισαν!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Valentina περπατά στο κόκκινο χαλί ως έφηβη, αφού η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν το 2015, όταν παρακολούθησε μια προβολή του «The Prophet». Τότε, η κόρη της ηθοποιού ήταν μόλις 8 χρόνων και πολύ διαφορετική εμφανισιακά.

https://www.instagram.com/p/CVOVWxhPU0a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως συνέβη και με την Angelina Jolie και την κόρη της Shiloh Jolie-Pitt, οι επιλογές ντυσίματος μαμάς και κόρης ήταν matchy-matchy.

Η Salma Hayek ανέδειξε τη juicy και υπέροχη σιλουέτα της φορώντας ένα μαύρο φόρεμα Gucci με βαθιά λαιμόκοψη, ενώ η Valentina επέλεξε ένα σοφιστικέ, μίνι ασπρόμαυρο πουά φόρεμα Saint Laurent.

Μιας και η 14χρονη έχει μπει στην εφηβεία, κάτι μας λέει ότι θα τη βλέπουμε πιο συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις. Γι' αυτό και σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σου όλα αυτά που θέλεις να γνωρίζεις για την όμορφη κόρη της Salma Hayek.



Η Salma Hayek είναι πολύ προτατευτική με την κόρη της και κρατά ιδιωτικές τις στιγμές τους

Η Salma Hayek εκτιμά την ιδιωτικότητα όταν πρόκειται για την κόρη της, ωστόσο υπάρχουν φορές που ανεβάζει φωτογραφίες με τη Valentina στο Instagram. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ηθοποιός τής ευχήθηκε για τα 14α γενέθλια μέσω Instagram, ενώ το 2017 αποκάλυψε στο «The Tonight Show» ότι κάποτε οι δυο τους έφαγαν πρωινό πάνω σε ένα αερόστατο στο Μαρόκο.

https://www.instagram.com/p/CUFtIuOL7_X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πατέρας της είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου μόδας Kering

Δεν είναι τυχαίο που η Valentina φόρεσε ένα φόρεμα Saint Laurent στην πρεμιέρα των Eternals, αφού ο πατέρας της, François-Henri Pinault, είναι ο δισεκατομμυριούχος Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου μόδας Kering, που στεγάζει τα πολυτελή brands Bottega Veneta, Saint Laurent, Gucci, Balenciaga και Alexander McQueen. Η καθαρή περιουσία της οικογένειας Pinault εκτιμάται στα 48,9 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Σε ένα επεισόδιο του Armchair Podcast, η Salma Hayek εξέφρασε τον θαυμασμό της για την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής του François. Συγκεκριμένα, η 55χρονη δήλωσε ότι όσο σκληρά κι αν δούλευε, «είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη του, ήταν πάντα χαρούμενος όταν ήταν σπίτι, ευτυχισμένος που έβλεπε εμένα και τα παιδιά και μας έκανε να γελάμε».

Της αρέσει να κάνει... έφοδο στην γκαρνταρόμπα της μαμάς της

Στην πρεμιέρα του Eternals, η Valentina αποκάλυψε ότι της αρέσει να «κλέβει» τα ρούχα της μαμάς της.



«Και τα παπούτσια αν γίνεται, και το μακιγιάζ επίσης, και τα αρώματα! Τα μαζεύει», είπε χιουμοριστικά η Salma Hayek, με τη Valentina να συμπληρώνει ότι το κάνει αφού «είναι δωρεάν».

Πέρασε δύσκολα στο lockdown

Πέρυσι, η Salma Hayek είπε σε συνέντευξή της στο «Telegraph» ότι το lockdown ήταν δύσκολο για τη Valentina. Παρόλο που δεν είχε διάβασμα για το σχολείο, δεν το απολάμβανε, ενώ της έλειπαν πολύ και οι φίλοι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Black Widow: Το ήξερες; Το κοριτσάκι που υποδύεται τη Romanoff είναι κόρη της Milla Jovovich

Η κόρη του Eminem σου δείχνει πώς να φορέσεις το bikini top στη βραδινή σου έξοδο

Η δημόσια έκκληση της Gigi Hadid για την κόρη της, Khai

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved