Maya Hawke: «Oι γονείς μου δεν ήθελαν να με σέρνουν στο κόκκινο χαλί»

Η 23χρονη μίλησε για τη σχέση με τους διάσημους γονείς της.

Η Maya Hawke είναι το νέο big thing στον χώρο της υποκριτικής. Το νεαρό μοντέλο-ηθοποιός μίλησε για την επιδίωξή της να γίνει ηθοποιός έχοντας για γονείς δύο διάσημους γονείς (Uma Therman και Ethan Hawke).

Η 23χρονη έδωσε συνέντευξη στην Guardian και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Ανέφερε πως ζήτησε την έγκριση των γονιών της για να γίνει ηθοποιός, δηλώνοντας ότι εκείνοι ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην αρχή.

https://www.instagram.com/p/CQR-dUrgD4X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση της Maya με τους γονείς της

«Ήταν επιφυλακτικοί με τη δημόσια πλευρά της υποκριτικής και τις δυσκολίες αυτής. Προσπάθησαν επίσης να με προστατεύσουν από το να πέσω στην υποκριτική», δήλωσε η Maya.

«Ήθελαν να διασφαλίσουν ότι θα ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένη. Δεν ήθελαν να με σέρνουν σε κάθε κόκκινο χαλί ή να με βάλουν να παίξω ρόλους στις ταινίες τους. Μόλις μεγάλωσα αρκετά και ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν οι επιλογές μου, ήταν πολύ υποστηρικτικοί», συμπλήρωσε.

Η Maya Hawke υποδύθηκε το 2017 την Jo March στη μίνι σειρά «Little Women». Το 2019 κατάφερε να πάρει ρόλο στο «Once Upon a Time» του διάσημου σκηνοθέτη Quentin Tarantino. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ισπανία για τα γυρίσματα του Asteroid City, κάτι που είναι πολύ συναρπαστικό», είπε χαρακτηριστικά η 23χρονη. «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

hawke8

Η Maya Hawke με τον μπαμπά της, Ethan Hawke.

mayahawke7

Ο γιος της Sarah Jessica Parker έγινε 19 και η μαμά του τον «ντροπιάζει» στο Instagram



Πηγή κεντρικής: @maya_hawke

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Μaya Hawke.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved