Louis Partridge: Ο νεαρός Βρετανός ηθοποιός του Netflix έχει κατακτήσει τις καρδιές μας

10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτόν - Μπορείς να τον δεις στο Enola Holmes!

1. Ποιος είναι ο Louis Partridge

Ο Louis Partridge είναι ένας Βρετανός ηθοποιός που έχει κατακτήσει την παγκόσμια υποκριτική σκηνή, αφού πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Millie Bobby Brown στη σειρά Enola Holmes του Netflix.

https://www.instagram.com/p/CFc8BZJB9d1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. Πόσο χρονών είναι ο Louis Partridge

Ο Louis Partridge γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου, 2003, άρα είναι 18 χρόνων.

https://www.instagram.com/p/CGAszEWh6Q8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. Από πού είναι ο Louis Partridge

Ο Louis Partridge είναι Βρετανός ηθοποιός και γεννήθηκε στο Wandsworth του Λονδίνου.

4. Σε ποιες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές έχει παίξει ο Louis Partridge

Ο Louis έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στο Medici ως Piero de' Medici, καθώς και στο Paddington 2 ως G-Man. Είχε επίσης έναν ρόλο στο Amazon Adventures ως νεαρός Henry Bates, και πρωταγωνίστησε πρόσφατα μαζί με τη Millie Bobby Brown, στο Enola Holmes.

louis_partidge_star_toy_netflix.jpg

Millie Bobby Brown: «Άλλος άνθρωπος» το 2016 η σταρ των Stranger Things



5. Ποιον υποδύεται στο Enola Holmes

Ο Louis Partridge υποδύεται τον λόρδο Tewksbury στο Enola Holmes. Ο Tewkesbury είναι ένας νεαρός Viscount, που έχοντας φύγει από το σπίτι του διώκεται από έναν δολοφόνο. Στον δρόμο του θα συναντήσει την Enola και οι δύο θα γίνουν γρήγορα φίλοι.



6. Όταν ξεκίνησε την υποκριτική, δεν σταμάτησε να διαβάζει για τα A-Levels

Ο Louis ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Enola Holmes αμέσως αφού έλαβε τα αποτελέσματά του στις εξετάσεις GCSE. Δεν ήταν ακόμα σίγουρος αν μπορούσε να κάνει μια καριέρα πλήρους απασχόλησης ως ηθοποιός. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «Η οντισιόν έγινε όταν έκανα επανάληψη, και ήθελα να επικεντρωθώ πολύ περισσότερο στις οντισιόν παρά στις εξετάσεις».

7. Ο Louis Partridge θα υποδυθεί τον Sid Vicious στη νέα σειρά Sex Pistols

Ο Louis Partridge πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο Sex Pistols, ως Sid Vicious, πρώην μπασίστας και τραγουδιστής του πανκ ροκ συγκροτήματος. Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Maisie Williams του Game of Thrones, Toby Wallace του The Society, Anson Boon, Jacob Slater και Dylan Llewellyn.

8. Ο Louis Partridge λατρεύει τη μουσική από τη δεκαετία του '80

«Αν είναι από τη δεκαετία του '80 θα μου αρέσει», είπε στο MTV, παρόλο που παραδέχτηκε ότι έχει μάθει τον εαυτό του να παίζει πιάνο. Τα αγαπημένα του συγκροτήματα είναι οι The Strokes, The Smiths και The Cure.



9. Ο Louis Partridge ήθελε αρχικά να γίνει μοντέλο

Ο Louis είπε στη βρετανική Vogue ότι εκτός από την υποκριτική, είχε αρκετό ενδιαφέρον στην μόδα. Ονειρεύεται να γίνει μοντέλο αν και του έχουν πει αρκετές φορές ότι «δεν είναι αρκετά ψηλός».

10. Ο Louis Partridge συμμετέχει στην εορταστική καμπάνια 2021 της Prada

Στην εορταστική καμπάνια 2021 του οίκου Prada με τίτλο «A Midwinter’s Night Dream», μαζί με τον Louis, τρία άλλα ανερχόμενα ταλέντα κάνουν το ντεμπούτο τους: η Julia Garner, η Shira Haas και η Taylor Russell. Στην ταινία τους βλέπουμε να περιπλανιούνται σε ένα χειμωνιάτικο, παγωμένο τοπίο, ντυμένοι με μια συλλογή σχεδιασμένη για τις γιορτές.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @louispartridge_

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved