To κορίτσι σωσίας της Olivia Rodrigo έγινε viral στο TikTok σε μόλις ένα βράδυ

Δες και άλλους διάσημους doppelgangers!

Προς τιμήν του Halloween, η χρήστης του TikTok, Shelby Kandrade (@shelbykandrade), κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο κάνει lip-synching το τραγούδι «enough for you» της Olivia Rodrigo.



Στο βίντεο βλέπουμε τη σωσία της τραγουδίστριας με τα μαλλιά της πλεξούδα και να φοράει ένα μαύρο T-shirt. Στην συνέχεια, το πλάνο δείχνει τη Shelby να μεταμορφώνεται σε ένα αντίγραφο του cheerleader χαρακτήρα της τραγουδίστριας από το μουσικό βίντεο «good 4 u».

Η έκπληξη των χρηστών του TikTok

Χρήστες της πλατφόρμας εξέφρασαν την έκπληξή τους για το πόσο η TikToker έμοιαζε με την Olivia στο κλιπ. «Είσαι κυριολεκτικά 2% μακριά από το να είσαι το μονοζυγωτικό δίδυμό της», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος θαυμαστής δήλωσε: «Κυριολεκτικά νόμιζα ότι αυτός ήταν ο μυστικός λογαριασμός της omg».

Βρήκαμε τη σωσία της Rihanna στο TikTok και η ομοιότητα είναι εκπληκτική

https://www.instagram.com/p/CVtzsBapwj9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απάντηση της Rodrigo

H Rodrigo πρόσεξε το TikTok βίντεο, γράφοντας «YASSS» σε ένα σχόλιο με πάνω από 74.000 likes. Η Kandrade έγραψε «OMFG HI» ως απάντηση στη Rodrigo.

Άλλες σωσίες των celebrities έχουν τραβήξει την προσοχή στο TikTok. Τον Ιούλιο, μια γυναίκα που έμοιαζε εντυπωσιακά με την ηθοποιό των «Friends», Jennifer Aniston, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να κάνει lip-syncing μία φράση της Rachel από τη σειρά. Η ίδια η Aniston σχολίασε αργότερα το βίντεο του TikTok, λέγοντας ότι «φρίκαρε» με τη σωσία της.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις και άλλους doppelgangers των celebrities. Ποιοι νομίζεις πως έχουν τις περισσότερες ομοιότητες;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @shelbykandrade

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved