Βρήκαμε τη σωσία της Rihanna στο TikTok και η ομοιότητα είναι εκπληκτική

Πάθαμε σοκ όταν την είδαμε!

Καθεμία από εμάς είναι μία και μοναδική….. ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Η αλήθεια είναι όμως πως κάπου στον κόσμο υπάρχει κάποιος που μοιάζει πολύ με εμάς. Και η απόδειξη σε αυτό είναι πως βλέπουμε πολύ συχνά ανθρώπους που μοιάζουν εκπληκτικά με αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος.

Αυτό έγινε πρόσφατα όταν μπήκαμε στο TikTok και είδαμε στο feed μας την Rihanna. Μόνο που τελικά δεν ήταν η Rihanna, αλλά η 28χρονη Priscilla Beatrice από την Ινδία που κατοικεί στο Νέο Δελχί.

Η Priscilla έχει δημοσιεύσει πολλά βίντεο που αναπαράγει τα signature looks της σταρ της ποπ σκηνής και έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές για την ομοιότητας της με την Rihanna. Οι δυο τους είναι σίγουρα σωσίες, και όταν το The Shade Room, ιστοσελίδα ψυχαγωγίας, κοινοποίησε ένα βίντεο της Beatrice στον λογαριασμό τους στο Instagram, η ίδια η Rihanna σχολίασε την ομοιότητα τους.

Στο βίντεο αυτό, η Beatrice μιμείται την εμφάνιση της Rihanna στα British Fashion Awards και η Rihanna σχολίασε «Που είναι το άλμπουμ; #R9». Η Beatrice ενθουσιάστηκε με αυτήν την αναγνώριση και μοιράστηκε την συζήτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας, «Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω!!! Η σελίδα @theshaderoom μοιράστηκε το βίντεό μου στο προφίλ τους και η @badgalriri το είδε και σχολίασε!!! Ξέρετε τι νιώθω τώρα;;; Είναι ένα όνειρο».

Η Rihanna φυσικά δεν είναι και η μόνη διάσημη με σωσία στο TikTok. Η Ariana Grande επικοινώνησε με τη δικιά της σωσία, την Paige Niemann, και προσφέρθηκε να τη συναντήσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, Sweetener. Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα δούμε την Priscilla να πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια Fenty Beauty; Θα θέλαμε πολύ να δούμε τη RiRi και τη σωσία της να συνεργάζονται.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved