Ο γιος της Sarah Jessica Parker έγινε 19 και η μαμά του τον «ντροπιάζει» στο Instagram

Ο James Wilkie έγινε 19 και η μαμά του δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Τα 19α γενέθλιά του γιόρτασε ο James Wilkie και η διάσημη μαμά του, Sarah Jessica Parker, μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του. Η ηθοποιός δεν διαφέρει και πολύ από την κλασική μαμά, αφού έκανε ένα αρκετά γλυκό post για τον γιό της, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη της. Ο James Wilkie μπορεί να μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του, Matthew Broderick, ωστόσο η SJP του έχει μεγάλη αδυναμία.

«Είναι 19. Σήμερα. Δεν ξυπνάει μαζί μας. Κάνει τη ζωή του. Μακριά. Στις σπουδές του. Με φίλους. Στέλνει λεπτομέρειες από τη ζωή του και έχει τόσα πολλά να πει», έγραψε χαρακτηριστικά η Parker στο Ιnstagram.



Margaret Qualley: 7 facts που αξίζει να γνωρίζεις για τη νέα star του Netflix

https://www.instagram.com/p/CJUW1CEj3Gc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γιος της Sarah Jessica Parker μεγάλωσε! Το post της μαμάς για τα γενέθλιά του

«Μέσα σε 7 μέρες. Ο ένας περνάει το κατώφλι της πρώτης χρονιάς στο πανεπιστήμιο. Και οι άλλες δύο στην 7η. Το σπίτι είναι διαφορετικό. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Μας χρειάζονται περισσότερο αλλά και πολύ λιγότερο. Τόσοι πολλοί το ξέρουν. Χαλασμένοι από τον χρόνο που πέρασε. Που περνάει. Κατενθουσιασμένοι από τις ευκαιρίες που τους περιμένουν. Η αγάπη, η αγάπη, η αγάπη», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στο post για τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/CVkzfqOL4v_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O γιος της Sarah Jessica Parker σπουδάζει στο Brown University, λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη. Όπως φαίνεται, η διάσημη μαμά νοσταλγεί τις ημέρες που τον είχε καθημερινά κοντά της. Η σταρ του «Sex and the City» δημοσίευσε για πρώτη φορά φέτος και τα τρία παιδιά της, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο πολλή αδυναμία τους έχει.

giosparker1

O James Wilkie σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση με τη μαμά του.

https://www.instagram.com/p/CTm-xUwlIKx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved