Margaret Qualley: 7 facts που αξίζει να γνωρίζεις για τη νέα star του Netflix

Από χορεύτρια σε μοντέλο και ηθοποιός, μάθε 7 ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τη Margaret Qualley!

Η Margaret Qualley έχει δημιουργήσει ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό στο Hollywood, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το Once Upon a Time...in Hollywood (μαζί με τον Brad Pitt και τον Leonardo DiCaprio – ο ιδανικός συνδυασμός για να μας κάνει να λιποθυμήσουμε), το The Nice Guys (με τον Ryan Gosling) και το The Leftovers του HBO.

Η Qualley έχει αναδείξει τα ταλέντα της τόσο στην οθόνη όσο και σε μερικά από τα πιο σημαντικά runways, όπως τα couture shows στο Παρίσι. Το 2019, η Qualley ήταν μάλιστα υποψήφια για Emmy για τον ρόλο της ως χορεύτρια στη μίνι σειρά FX Fosse/Verdon.

Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις επτά πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτήν!

Είναι η κόρη της Andie MacDowell

Η Margaret Qualley είναι κόρη της ηθοποιού, Andie MacDowell, και του πρώην μοντέλου, Paul Qualley. H MacDowell έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές αξιόλογες ταινίες, μεταξύ των οποίων είναι το Groundhog Day και το Four Weddings and a Funeral. Φέτος, η Qualley πρωταγωνιστεί στη mini σειρά του Netflix, Maid, με τη μητέρα της, η οποία «σκαρφάλωσε» στο top 10.



Σκηνή με την Andie MacDowell και τον Hugh Grant στο Four Weddings and a Funeral



Trailer της σειράς Maid

Έχει δύο αδέλφια

Η Qualley είναι το μικρότερο από τα τρία παιδιά των γονιών της. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, που ονομάζεται Rainey, και έναν μεγαλύτερο αδερφό, που ονομάζεται Justin. Η Rainey είναι επίσης ηθοποιός καθώς και τραγουδίστρια με το καλλιτεχνικό όνομα Rainsford.

https://www.instagram.com/p/CMSKnaRrMf9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι πρώην χορεύτρια μπαλέτου

Πριν γίνει ηθοποιός και μοντέλο, η Qualley σπούδασε χορό στη Σχολή Τεχνών του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας (UNCSA). Συγκεκριμένα, ξεκίνησε τα μαθήματα μπαλέτου σε ηλικία μόλις δύο ετών. Στα 16 της τη δέχτηκαν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του American Ballet Theatre. Ωστόσο, τότε είναι που αποφάσισε να σταματήσει τον χορό.

https://www.instagram.com/p/BEMZJWbQa3w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν είχα την κατάλληλη εκπαίδευση όταν ήμουν πολύ μικρή… Και σκέφτηκα ότι, αν δεν πρόκειται να γίνω η καλύτερη, τότε δεν αξίζει τον κόπο. Αυτό που λέω ξέρω ότι είναι ένα πολύ αρρωστημένο πράγμα», έχει δηλώσει η Margaret Qualley. Ένας άλλος λόγος που την οδήγησε να πάρει αυτήν την απόφαση είναι οι τρομερές ανασφάλειες που της είχε δημιουργήσει το μπαλέτο αναφορικά με το σώμα της.

Ήταν ντεμπιτάντ

Σε ηλικία 17 ετών, η Qualley έκανε το ντεμπούτο της ως ντεμπιτάντ στο Le Bal des Debutantes στο Παρίσι (χορός για τα κορίτσια της καλής κοινωνίας). Εκείνο το βράδυ, μάλιστα, φόρεσε ένα Haute Couture φόρεμα Elie Saab με χάντρες. Συμμετείχε, επίσης, με την κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, Tallulah.

Το υποκριτικό της ντεμπούτο έγινε με το Palo Alto

Πριν εμφανιστεί στο Maid, το The Nice Guys και το Once Upon a Time...in Hollywood, η Qualley έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο Palo Alto του Gia Coppola. Υποδύθηκε τη Raquel στην indie ταινία του 2013, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Emma Roberts, James Franco, και ο πρώην φίλος της Qualley, Nat Wolff.

Ο πρώην της Ariana Grande δεν κρύβεται πια: Μάντεψε που εθεάθη με την αγαπημένη του



Έκανε το ντεμπούτο της στο modeling σε ηλικία 16 ετών

Η Qualley υπέγραψε με το πρακτορείο IMG στα 16 της και γρήγορα περπάτησε για την Alberta Ferretti κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το 2011. Έκτοτε έχει δουλέψει για μεγάλους οίκους, όπως ο Valentino και η Chanel.

https://www.instagram.com/p/CRBkljtrEsw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι η χορεύτρια στο Kenzo World

Αν και η Qualley δεν είναι μια επαγγελματίας χορεύτρια, ανέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες στη διαφήμιση αρωμάτων του Spike Jonze για το Kenzo World. Η Qualley συνεργάστηκε με τον χορογράφο Ryan Heffington, αλλά αυτοσχεδίασε επίσης πολλές από τις κινήσεις της στη μικρού μήκους ταινία.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved