Gossip Girl: O Thomas Doherty αποκάλυψε πως κόλλησε κορωνοϊό λίγο πριν τον εμβολιασμό του

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό!

 

Ο Thomas Doherty, ο οποίος υποδύεται τον Max Wolfe στο Gossip Girl, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγο πριν από τον προγραμματισμένο εμβολιασμό του. Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Variety, ο 26χρονος σταρ του Gossip Girl reboot αποκάλυψε το θετικό του τεστ τον περασμένο Ιούλιο.

Λατρεύεις το Gossip Girl; Δες ποιος χαρακτήρας του reboot είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τι ακριβώς συνέβη

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ανέβαλε τον εμβολιασμό του αφού άκουσε για τις παρενέργειες που βίωσαν κάποιοι, γεγονός που τον απασχόλησε λόγω των καθημερινών γυρισμάτων του για τη σειρά του HBO Max.

https://www.instagram.com/p/CScncBTpyco/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το θετικό τεστ ήρθε ημέρες πριν από την προγραμματισμένη συνέντευξη και τη φωτογράφισή του για το Variety.
«Θα πήγαινα για καφέ μαζί σας, και αμέσως μετά, στις 6 η ώρα, έπρεπε να εμβολιαστώ», είπε ο Doherty. «Το κλείσαμε. Και μετά κόλλησα κορωνοϊό».

https://www.instagram.com/tv/CSiEYXWnciH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα συμπτώματά του

Ο ηθοποιός πρόσθεσε πως έχασε για λίγο τη γεύση και την όσφρησή του λόγω του κορωνοϊού. «Το πέρασα ήπια, ευτυχώς», είπε ο Doherty. «Νιώθω καλά τώρα».



Δύο εβδομάδες μετά το αρχικό τεστ, ο Doherty έκανε άλλα δύο τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά. Έτσι, ο ηθοποιός κατάφερε να επιστρέψει στα γυρίσματα για το Gossip Girl.

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες του Doherty, τις οποίες κοινωποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @thomasdoherty

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved