New couple on the block! Η Lily-Rose Depp και ο Austin Butler είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

Τους «τσάκωσαν», πάντως, σε ρομαντικό ραντεβουδάκι στο Λονδίνο και… όχι μόνο!

Τα «πηγαδάκια» του Hollywood έχουν αρχίσει ήδη να συζητάνε για το νέο hot ζευγάρι. Ποιο είναι αυτό; Η ηθοποιός Lily-Rose Depp (η κόρη του Johnny Depp) και ο επίσης ηθοποιός, Austin Butler, οι οποίοι πρόσφατα εθεάθησαν σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Μα τι έρωτας! Το φιλί και η αδημοσίευτη photo της Ariana Grande από τον γάμο της με τον Dalton Gomez

Το date και τα φιλιά Depp-Butler

Νέο ζευγάρι στο Hollywood! Η Lily-Rose Depp είναι σε σχέση με τον Austin Butler και ένα πρόσφατο ραντεβού τους στο Λονδίνο, όπου και αντάλλασσαν φιλιά και αγκαλιές, το αποδεικνύει περίτρανα.

Για την ακρίβεια, το νέο ζευγάρι εθεάθη να περπατά στους δρόμους του Λονδίνου, αφού είχε απολαύσει πρώτα ένα ρομαντικό δείπνο. Οι δυο τους, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα, αντάλλασσαν «καυτά» φιλιά και αγκαλιές καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους. Να, δες!

https://www.instagram.com/p/CSZFxkPL3Ne/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι προηγούμενες σχέσεις της Lily-Rose Depp

Πριν τον Austin Butler, η Lily-Rose Depp είχε σχέση με τον Ash Stymest, μοντέλο από τη Βρετανία. Οι δυο τους ήταν μαζί για αρκετά χρόνια, ενώ όταν χώρισαν, το 2018, κυκλοφόρησαν φήμες πως η Lily-Rose τα έφτιαξε με τον ηθοποιό, Timothée Chalamet.



Το ζευγάρι λέγεται πως γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The King, ενώ τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2020. Πριν μερικούς μήνες, ωστόσο, κυκλοφόρησαν και πάλι φήμες ότι Timothée Chalamet και Lily-Rose Depp επανασυνδέθηκαν, χωρίς να επιβεβαιωθεί απολύτως τίποτα.

Τώρα, πάντως, φαίνεται πως ο Timothée Chalamet αποτελεί… παρελθόν για τη Lily-Rose Depp, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας τα «καυτά» φιλιά της με τον Austin Butler.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved