Μα τι έρωτας! Το φιλί και η αδημοσίευτη photo της Ariana Grande από τον γάμο της με τον Dalton Gomez

Με αφορμή τα γενέθλια του Dalton Gomez, στις 7 Αυγούστου, η Ariana Grande αποκάλυψε σε Insta Story και tweet την πιο τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο τους, την οποία κανείς δεν είχε δει ως σήμερα.

Η Ariana Grande είναι στα καλύτερά της! Η τραγουδίστρια βιώνει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συζύγου της, Dalton Gomez, και αυτό φαίνεται. Η 28χρονη δημοσίευσε πριν μερικές μέρες μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Dalton Gomez, την οποία δεν είχαμε δει ποτέ κι εμείς… λιώσαμε.

Ariana Grande: Οι φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος με τον Dalton Gomez

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο

Στις 7 Αυγούστου ο Dalton Gomez έγινε 26 ετών και η Ariana Grande αποφάσισε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του με μια φωτογραφία από τον γάμο τους, που δεν είχε δει ποτέ κανένας ως τώρα.

Η τραγουδίστρια πόσταρε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με εκείνη και τον Dalton να φιλιούνται τρυφερά την ημέρα του γάμου τους.

grande dalton gomez

«Χαρούμενα γενέθλια στο μωρό μου, στον άντρα μου, στον καλύτερό μου φίλο!!!», έγραψε στη φωτογραφία. Και πρόσθεσε: «Σε αγαπώ απεριόριστα».

Ο γάμος του ζευγαριού

Η 28χρονη τραγουδίστρια και ο μεσίτης παντρεύτηκαν κρυφά τον Μάιο. «Ήταν κλειστός γάμος με λιγότερα από 20 άτομα», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Ariana Grande στο People. «Ο χώρος ήταν πολύ ευχάριστος και γεμάτος αγάπη. Το ζευγάρι και οι δυο οικογένειες δεν μπορούσαν να είναι περισσότερο χαρούμενοι», πρόσθεσε.



Η Ariana είπε «I do» στον Gomez φορώντας ένα Vera Wang νυφικό και πέπλο στα μαλλιά, ενώ ο Gomez επέλεξε ένα κλασικό κοστούμι Tom Ford.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αμερικανικής Vogue, οι γονείς της Grande ήταν αυτοί που την παρέδωσαν στον γαμπρό την πιο όμορφη μέρα της ζωής της.

Photos: @arianagrande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved