Ariana Grande: Οι φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος με τον Dalton Gomez

Ανέβασε φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος της.

Ο γάμος της Ariana Grande με τον Dalton Gomez ήταν σίγουρα από τα πιο απρόσμενα συμβάντα στον κόσμο του Hollywood για το 2021. Μετά από αρκετές σχέσεις που δεν είχαν την κατάληξη που ενδεχομένως να ήθελε, η Ariana γνώρισε τον Dalton με τον οποίο και παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, τον Μάιο.

Όσο ξαφνιαστήκαμε με τον γάμο της, τόσο απρόσμενα και με έκπληξη όμως δεχτήκαμε τις φωτογραφίες από το honeymoon που έκανε με τον αγαπημένο της.

Η Ariana Grande παντρεύτηκε και ήταν σαν πριγκίπισσα του παραμυθιού

Μήνας του μέλιτος στην Ολλανδία

Την Κυριακή (11/7/21) η Ariana Grande ανέβασε στο Instagram account της μια σειρά από φωτογραφίες, από τον μήνα του μέλιτος που έκανε με τον αγαπημένο της, Dalton Gomez, στο Amsterdam.

Στο post που έκανε η Αri ανέβασε κάποιες φωτογραφίες δικές της και του Dalton να πηγαίνουν στα αξιοθέατα της περιοχής, ενώ είδαμε στιγμιότυπα από φυτά, ζώα και ανεμόμυλους.

arianagrande 212685289 2993768830903795 5112889253987872797 n

Η φωτογραφία με τον αγαπημένο της

Σε μία από τις αρκετές φωτογραφίες που ανέβασε η Ariana από το honeymoon, οι νεόνυμφοι κάθονται σε μεγάλα ξύλινα τσόκαρα, ενώ και οι δύο φορούν μάσκες, με την Ariana να κοιτάζει με αγάπη τον σύζυγό της.

Η Ariana συνόδευσε την ανάρτηση με τα emoji σαλιγκαριών και βάφλας, και τα δύο είναι αντικείμενα που σχετίζονται με την πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Η Ariana και ο Dalton παντρεύτηκαν μυστικά τον Μάιο σε μια πολύ οικεία τελετή στο σπίτι τους στο Montecito. Αν θέλεις να δεις φωτογραφίες από τον γάμο προκειμένου να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, αλλά και τις φωτό από τον μήνα του μέλιτος, μπες απλά στη gallery παρακάτω.



Δες τις φωτός από τον μήνα του μέλιτος στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved