Λιώνουμε! Το μήνυμα αγάπης της Camila Cabello στον Shawn Mendes για τα γενέθλιά του

Ο Shawn Mendes έγινε 23 χρόνων και η Camila τού ευχήθηκε δημόσια με ένα Instagram post!

Λιώνουμε! Το μήνυμα αγάπης της Camila Cabello στον Shawn Mendes για τα γενέθλιά του

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Οι δυο τους δείχνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από τα social media τους τη… φλόγα που υπάρχει ανάμεσά τους και πάλι κάτι τέτοιο συνέβη.

Αφορμή; Τα γενέθλια του τραγουδιστή.

Κορίτσια λυπηθείτε τον! Η Camila Cabello τρολάρει τον Shawn Mendes που είναι άσχετος στο TikTok

Το post της Camila για τα γενέθλια του αγοριού της

Την Κυριακή 8 Αυγούστου ο Shawn Mendes είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 23. Δεν ήταν δυνατόν, λοιπόν, το κορίτσι του, η Camila Cabello, να μην του ευχηθεί. Και όχι μόνο το έκανε, αλλά το έκανε με μια… super hot φωτογραφία.

Η Camila έκανε ένα post με την ίδια να φιλά τρυφερά στο μάγουλο το hot αγόρι της και έγραψε στη λεζάντα: «Χαρούμενα γενέθλια, αγάπη μου. Νιώθω ευγνώμων για την ύπαρξή σου κάθε μέρα».

Και πες μας… Είναι δυνατόν να μη λιώνουμε με τέτοιες εκφράσεις αγάπης;

Το τρελό πάρτι του Shawn Mendes

Αχ πόσο ακόμα να ζηλέψουμε! Ο Shawn Mendes δεν γιόρτασε απλά και ήρεμα τα 23α γενέθλιά του. Αντιθέτως… του έδωσε και κατάλαβε.

Ο τραγουδιστής, η κοπέλα του και οι φίλοι του γιόρτασαν σε club της Νέας Υόρκης και το ευχάριστο κλίμα το μαρτυρούν τα βίντεο που βλέπεις.

«Αληθινή αγάπη για τα γενέθλιά μου. Νιώθω απίστευτα ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που έχω σήμερα στη ζωή μου», έγραψε ο Shawn Mendes σε post που έκανε από το βράδυ των γενεθλίων του.

Photos: @shawnmendes & @camila_cabello