Stassie Karanikolaou: Μετά την Ελλάδα πήγε Ιταλία και οι photo με bikini έγιναν viral

Η κολλητή της Kylie είναι πιο sexy από ποτέ.

Το καλοκαίρι αυτό είναι ιδιαίτερο για την κολλητή της Kylie Jenner, Stassie Karanikolaou, η οποία το πέρασε στην γενέτειρά της, αλλά και στη γειτονική Ιταλία. Μετά την Ελλάδα και τη Μύκονο, η Stassie ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία και είδαμε στο account της φωτογραφίες από το Positano, αλλά και το Amalfi Coast.

Η νεαρή star απολαμβάνει το καλοκαίρι της και φυσικά μοιράζεται φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Instagram account της.

https://www.instagram.com/p/CRcxFaTN2C4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο νησί των Ανέμων η Stassie

Η Stassie έχει αποχωριστεί για μερικές εβδομάδες την Kylie Jenner και τη μικρή Stormi, και απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, ανεβάζοντας ταυτόχρονα πλήθος φωτογραφιών και story στο Instagram account της.

Stassie Karanikolaou: Η κολλητή της Kylie Jenner είναι στην Ελλάδα

Την είδαμε να απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο, να κάνει την ηλιοθεραπεία της, να τρώει ελληνικά φαγητά και να παρτάρει με τους φίλους της, πίνοντας την τεκίλα που έχει βγάλει η Kendall Jenner, η οποία προφανώς και θα υπήρχε στη Μύκονο. Όσο για φωτογραφίες; Αρκετές φορές την είδαμε με το μπικίνι της, αφήνοντάς μας άφωνες με τις αναλογίες της.

Μετά τη Μύκονο, Ιταλία για τη Stassie

Οι διακοπές στη Μύκονο ολοκληρώθηκαν για τη Stassie και επόμενος προορισμός της ήταν η Ιταλία. Είδαμε story από το Positano και το Amalfi Coast, με τις εικόνες φυσικά να μας κόβουν την ανάσα. Και δεν εννοούμε μόνο αυτές που φορούσε το μαγιό της, αλλά και από το τοπίο.

Anastasia Karanikolaou:Η κολλητή της Kylie ποζάρει με μαγιό στη Μύκονο & ανεβάζει τη θερμοκρασία

Η νεαρή καλλονή δεν έχει σταματήσει λεπτό να μας βομβαρδίζει με υλικό από τις διακοπές της, ενώ πάντα τη μεγαλύτερη εντύπωση και φυσικά τα περισσότερα likes, παίρνουν οι φωτογραφίες της, στις οποίες φορά μαγιό ή κάποιο sexy outfit.

Το σίγουρο είναι πως έχει πλούσιο υλικό να μοιραστεί με την κολλητή της Kylie όταν επιστρέψει πίσω στο σπίτι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved