Anastasia Karanikolaou:Η κολλητή της Kylie ποζάρει με μαγιό στη Μύκονο & ανεβάζει τη θερμοκρασία

Η hot εμφάνιση με μπικίνι.

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε για πρώτη φορά story στο Instagram πως η κολλητή της Kylie Jenner, Anastasia Karanikolaou, βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει διακοπές στη χώρα μας. Σου θυμίζουμε πως η Αναστασία ή αλλιώς @Stassiebaby όπως το έχει στο Instagram έχει καταγωγή από την Ελλάδα.

Η νεαρή influencer βρίσκεται φυσικά στη Μύκονο και από εκεί την είδαμε να ανεβάζει τα πρώτα της stories.

https://www.instagram.com/p/CRWxuXqtcoz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρώτο story και το φαγητό που έφαγε στην Ελλάδα

Η Anastasia ενημέρωσε τους fans της πως βρίσκεται στην Ελλάδα από την πρώτη κιόλας στιγμή, ανεβάζοντας ένας story στο account της, το οποίο έγραφε Greece. Φυσικά δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αφού στο ίδιο story έτρωγε τυρόπιτα, με το caption να αναφέρει πως τρώει την πρώτη από τις πολλές τυρόπιτες που θα φάει στην Ελλάδα.

Stassie Karanikolaou: Η κολλητή της Kylie Jenner είναι στην Ελλάδα

Οι hot φωτογραφίες από τη Μύκονο

Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα είδαμε φωτός και βίντεο φυσικά από το νησί των Ανέμων όπου και απολαμβάνει τις διακοπές της. Εννοείται δεν έλειψαν και οι hot φωτογραφίες της με μπικίνι, ενώ ανέβασε και story στο οποίο τη βλέπουμε να δοκιμάζει την τεκίλα που έχει λανσάρει η αδερφή της Kylie, Kendall Jenner.



Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε πως η Stassie έχει ένα εξαιρετικό κορμί, το οποίο μας δείχνει συχνά πως διατηρεί με ασκήσεις γυμναστικής μέσα από το account της στο Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved