Stassie Karanikolaou: Η κολλητή της Kylie Jenner είναι στην Ελλάδα

Και δεν φαντάζεσαι τι φαγητό δοκίμασε πρώτο.

Πριν από ένα-δύο χρόνια, και όταν η Kylie Jenner σταμάτησε να κάνει παρέα με τη Jordyn Woods, μια άλλη φίλη της είδε απότομα το φως της δημοσιότητας και έγινε διάσημη μέσα από την Kylie. Ο λόγος για τη Stassie, η οποία μετά από λίγο ψάξιμο στο account της, είδαμε πως είναι από την Ελλάδα.

Karanikolaou, είναι το επίθετο της Stassie και μας φαινόταν φανταστικό και συνάμα περίεργο που η Kylie Jenner έχει Ελληνίδα κολλητή. Δεν γνωρίζαμε τον τόπο καταγωγής της, όμως μόλις είδαμε το επίθετό της, καταλάβαμε αμέσως πως είναι από την Ελλάδα.

Stassie Karanikolaou: 15 photos που μας θύμισε την κολλητή της, Kylie Jenner

Στην Ελλάδα η Stassie

Η Stassie και η Kylie δεν αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ η μία την άλλη και αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις μέσα από τα Instagram accounts τους. Όπου είναι η μία είναι και η άλλη εκτός από σπάνιες περιπτώσεις.

Τις τελευταίες μέρες η Stassie ωστόσο είναι στην Ελλάδα και μάλιστα είδαμε και το πρώτο story που έκανε.

Το πρώτο φαγητό που έφαγε στην Ελλάδα η κολλητή της Kylie

H Stassie αποχωρίστηκε την κολλητή της, Kylie μετά από πάρα πολύ καιρό και ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα που είναι και η χώρα καταγωγής της. Η νεαρή star έκανε ένα story στο Instagram account της, το οποίο είχε την τοποθεσία «Greece», και έδειχνε την ίδια να τρώει... τυρόπιτα.

Ναι καλά διάβασες, τυρόπιτα. Συγκεκριμένα η Stassie έγραφε πως αυτή ήταν η μία από τις πολλές τυρόπιτες που θα φάει στο διάσημα αυτό των διακοπών της.



Δεν ξέρουμε αν έχει έρθει με την οικογένεια ή με την παρέα της, από τα stories της Kylie όμως αντιλαμβανόμαστε πως εκείνη δεν ήρθε μαζί της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved