Λάουρα Νάργες: 5 φορές που έβαλε μαγιό και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Το κορίτσι είναι too hot to handle...

 

Η Λάουρα Νάργες έχει μπει στη ζωή μας εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε ιδιαίτερα και που θαυμάζουμε για την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια. Λογικά δεν το θυμάσαι, αλλά πρώτη φορά την είδες πριν από περίπου 14 χρόνια μέσα από το So You Think You Can Dance.

Με τα χρόνια την έχεις δει σε αρκετά projects στην τηλεόραση, με πιο πρόσφατο την εμφάνισή της στο backstage room του Voice πριν από μερικούς μήνες. Η 30χρονη παρουσιάστρια είναι ένα πολύ sexy κορίτσι και αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις και μόνη σου μέσα από το Instagram account της.

Λάουρα Νάργες: Η νέα της photo μετά την απώλεια βάρους θα σε εμπνεύσει

Τα περιττά κιλά και η απώλειά τους

Τους τελευταίους μήνες η Λάουρα σχολιάστηκε ιδιαίτερα για την εξωτερική της εμφάνιση και για τα κιλά που πήρε. Βλέπεις η πρώτη καραντίνα άφησε το στίγμα της στη Λάουρα, «χαρίζοντάς» της κάποια περιττά κιλά, τα οποία όμως καθόλου δεν ενόχλησαν την ίδια.

Η Λάουρα φορούσε περήφανη το μαγιό της όλο το καλοκαίρι (ολόσωμο και μπικίνι) και αδιαφορούσε για τα κακεντρεχή σχόλια του κόσμου και των haters που την κατέκριναν για την εμφάνισή της.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η Λάουρα για δική της ευχαρίστηση και καλό της υγείας της, επέστρεψε στο πρότερο βάρος της, κοινοποιώντας μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο έχασε τα περιττά κιλά που είχε πάρει από το Survivor κι έπειτα.

Λάουρα Νάργες: Η gym selfie και η γράμμωση στο σώμα της

Η δήλωση μετά την απώλεια των κιλών της

«Πολλά τα γλυκά μηνύματα σας και σας ευχαριστώ. Ξεκαθαρίζω πως η αρχική απώλεια κιλών προήλθε από μία θεραπεία αποτοξίνωσης που κάνω, η οποία απλά στάθηκε ως αφορμή να υιοθετήσω ένα πιο healthy state of mind. Ήθελα απλώς με αυτόν τον τρόπο να με φροντίσω και να με προσέξω παραπάνω, και όχι για να κάνω την χάρη σε κανένα δυστυχώς αρνητικό πλάσμα εκεί έξω. Προτεραιότητα έχει ο εαυτός μας. Πιστέψτε με, με το που τον αγκαλιάσετε και τον αγαπήσετε, όλα μα όλα στη ζωή θα είναι πολύ πιο εύκολα πια... Σας αγαπώ πολύ», έγραφε η Λάουρα στην ανάρτησή της, και όπως θα δεις έχει χάσει πράγματι αρκετά κιλά.

https://www.instagram.com/p/CNDSwgdjRP1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς πάντως επειδή την αγαπάμε είτε έχει περιττά κιλά, είτε όχι, ψάξαμε λίγο στο Instagram account της και βρήκαμε 5 φωτογραφίες της με μαγιό τις οποίες τη θαυμάσαμε, κι εκείνη με τη σειρά της ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Με ένα swipe στη gallery θα μπορείς να τις δεις κι εσύ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved