Λάουρα Νάργες: Η gym selfie και η γράμμωση στο σώμα της

Η διάσημη παρουσιάστρια έχει εστιάσει πολύ στον τομέα της γυμναστικής.

Από τότε που η Λάουρα Νάργες πήγε στο Survivor, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Σίγουρα από πριν ήταν γνωστή, τουλάχιστον στο κομμάτι της παρουσίασης έχοντας αναλάβει εκπομπές, όπως το Majestics στο MAD TV, το Your Space και το MAD Countdown. Η συνεργασία της με το κανάλι κατατάσσεται στις πιο επιτυχημένες και αναμενόμενα στη συνέχεια η παραγωγή του Survivor της επέλεξε για το δυναμικό της.

Όσο ήταν παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, όμως, έχασε αρκετά κιλά. Οι συνθήκες που επικρατούσαν εκεί οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Όμως, η ίδια στη συνέχεια, όταν βγήκε από το παιχνίδι, έδωσε έμφαση στη γυμναστική και στο πώς να διατηρήσει αλλά και να σμιλεύσει το σώμα της.

Μέσα στο lockdown, η Λάουρα εστίασε στη γυμναστική. Πολύ πιθανό και εσύ να έχεις δει στον λογαριασμό της σχετικές αναρτήσεις. Πρόσφατα, συγκεκριμένα, έκανε και ένα story μαζί με τον personal trainer της στο οποίο φαίνεται η γυμναστική στο σώμα της.

Πλέον, η παρουσιάστρια έχει επίπεδη κοιλιά και πιο γυμνασμένα χέρια και αυτό οφείλεται στην πολλή δουλειά που έχει κάνει αυτούς τους μήνες.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved