«Επανασύνδεση» για Kylie -Travis: Η σπάνια εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί

Η Stormi κλέβει και πάλι την παράσταση.

Η Kylie Jenner είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner και ίσως το famous πρόσωπο. Οι ακόλουθοί της τη λατρεύουν και τα fan account στο Instagram πίνουν νερό στο όνομά της.

Η σχέση της με τον Travis Scott είχε χαροποιήσει ιδιαίτερα τους fans της, και τώρα η «επανασύνδεσή» τους στο κόκκινο χαλί τους έκανε να χαρούν ακόμη περισσότερο.

Η Kylie στο Instagram

Κάθε της post στα social media συγκεντρώνει εκατομμύρια likes και comments, και η αλήθεια είναι πως δεν παίρνει και λίγα χρήματα για κάθε ένα από αυτά. Η δημοτικότητά της ανέβηκε πάρα πολύ από τότε που έγινε μανούλα και η Stormi είναι ό,τι πιο χαριτωμένο μπορείς να συναντήσεις στο account της.

Ο χωρισμός της από τον Travis Scott

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott ήταν ένα από τα αγαπημένα celeb ζευγάρια, και μαζί με τη Stormi έκαναν το Instagram να παραμιλάει. Ο χωρισμός τους στεναχώρησε ιδιαίτερα τους fans, όμως το σημαντικό είναι πως πάντα παραμένουν πολύ καλοί φίλοι για χάρη της κόρης τους.

Υπήρξαν όμως και φήμες επανασύνδεσης. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Η σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Πριν από μερικά 24ωρα Kylie και Travis επανασυνδέθηκαν για λίγες ώρες, προκειμένου να παρευρεθούν στο κόκκινο χαλί για το Parsons Benefit 2021. Μαζί τους φυσικά είχαν την 3χρονη Stormi Jenner Webster, η οποία για ακόμη μια φορά έκλεψε την παράσταση.

Ο 30χρονος Travis, ήταν ένας από τους τιμητές της εκδήλωσης. Σε δήλωσή του τον προηγούμενο μήνα, είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που λαμβάνω αυτήν την τιμή από το The New School και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας καινοτόμων. Πάντα προσπαθούσα να συνδυάσω τη μόδα, την τεχνολογία και τις τέχνες σε ό, τι κάνω. Όλα αυτά συνδέονται και είναι μια φυσική επέκταση της δουλειάς μου. Δεν ήταν ποτέ για συγκεκριμένες μάρκες ή ετικέτες για μένα. Πρόκειται για το όραμα. Πρόκειται για το να φτιάξεις τα δικά σου πράγματα, να δεις τι είναι εκεί έξω και να μην συμβιβαστείς ποτέ».



Η γλυκύτατη Stormi Jenner Webster

Η Stormi είναι ένα υπέροχο κοριτσάκι, το οποίο θέλεις να χαζεύεις ξανά και ξανά στο Instagram της μαμάς της. Είναι τόσο χαριτωμένη που δεν μπορείς να αντισταθείς στη γλυκύτητά της.

Είναι αυτή η πιο χαριτωμένη φωτογραφία της Stormi;

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έστειλε ένα μήνυμα στην Kylie Jenner και την κόρη του, λέγοντας: «Stormi σ’ αγαπάω, γυναίκα μου κι εσένα».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved