Η Kylie Jenner ανέβασε την πιο cute φωτογραφία της Stormi και το Instagram «έλιωσε»

Δεν αντέχουμε με το πόσο χαριτωμένο είναι αυτό το κοριτσάκι.

Την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε η είδηση για την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Βλέπεις η μικρή Jenner δεν επιβεβαίωσε ποτέ δημόσια την εγκυμοσύνη της, παρά το γεγονός πως οι παπαράτσι την είχαν απαθανατίσει πολλές φορές με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το ρεκόρ likes στο Instagram..

Την πρώτη Φεβρουαρίου 2018 η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο την κόρη της, Stormi Jenner Webster, και καρπό του έρωτά της με τον Travis Scott, και το πρώτο post που έκανε μαζί της στο Instagram, έσπασε κάθε ρεκόρ likes, συγκεντρώνοντας 18 εκατομμύρια likes. Ρεκόρ που έχασε μερικούς μήνες αργότερα όταν ένα αυγό συγκέντρωσε περισσότερα likes από το δικό της post.

Πατώντας εδώ θα δεις μερικές ακόμη cute φωτογραφίες της Stormi.

Επανερχόμαστε στο θέμα μας όμως και στη φωτογραφία της Stormi που ανέβασε η Kylie στο account της στο Instagram. Η 23χρονη επιχειρηματίας ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες της κόρης της, τις οποίες δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε, όμως η τελευταία ήταν το κάτι άλλο.



Η Stormi κάνει μπάνιο και είναι αλήθεια ό,τι πιο cute έχουμε δει μέχρι σήμερα. Και την ίδια άποψη φαίνεται να έχουν και οι followers της Ky, αφού η μικρή Stormi συγκέντρωσε πάνω από δέκα εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/CMqVSghnRG9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες τη φωτογραφία της στη gallery και πες μας, έχεις δει κάτι πιο χαριτωμένο;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved