Επέστρεψε η Kylie Jenner στον πρώην της, Travis Scott;

Το πολυσυζητημένο πρώην ζευγάρι προβληματίζει με τις κινήσεις του.

Έχουμε πολλά νέα ανά διαστήματα από την αγαπημένη μας Kylie Jenner. Το κορίτσι σίγουρα έχει ακολουθήσει εδώ και πολύ καιρό τη δική του ζωή και, αν πάρεις παραδείγματα, όπως η βιομηχανία ομορφιάς που έχτισε, μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις ότι η μικρή έχει πείσμα και ότι πραγματικά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη δημοσιότητα που της δόθηκε μέσω της οικογένειάς της.

Πέρα από το κομμάτι των καθαρά επαγγελματικών της νέων, η Kylie είναι και μανούλα. Η Stormi ίσως είναι ένα από τα πιο γλυκά και όμορφα πλάσματα που έχουμε δει και οι φωτογραφίες που ανεβάζει η μαμά της στο Instagram είναι απλά αξιολάτρευτες.

Με τον μπαμπά της μικρής, Travis Scott, όμως, έχουν χωρίσει. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι κι άλλες φορές έχουν χωρίσει στο παρελθόν και τα έχουν ξαναβρεί, αλλά μέχρι πρότινος δεν είχαμε κάποια διαφορά.




Πρόσφατα, ο ράπερ είχε γενέθλια. Για την περίσταση, λοιπόν, η μαμά της κόρης του είπε να περάσει χρόνο μαζί του. Όχι απαραίτητα επειδή υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά γιατί θέλει να τον στηρίξει.

«Η Kylie έμεινε κοντά στον Travis ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει στη γιορτή για τα γενέθλιά του», είπε πηγή στο Hollywood Life.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved