Πανελλήνιες 2021: Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε το πιο fun quiz για να ακονίσεις τη μνήμη σου

Πόσα σωστά βρήκες;

Μετά από μία δύσκολη χρονιά για τους μαθητές με εναλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων, έφτασαν επιτέλους οι πανελλήνιες. Όλοι οι μαθητές βιώνουν το άγχος των εξετάσεων με τον δικό τους τρόπο, και επειδή όλοι έχουμε βιώσει την κατάσταση αυτή, το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζονται υποδείξεις.

Σίγουρα ένα κακό αποτέλεσμα ή όχι και τόσο επιθυμητό, δεν φέρνει το τέλος του κόσμου είναι όμως ένα σημαντικό πλήγμα στην ψυχολογία των εφήβων μετά από όλα αυτά που έχουν περάσει.

Ο Άκης Πετρετζίκης που σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, προσπάθησε να φτιάξει τη διάθεση των followers και των μαθητών που τον ακολουθούν, και να κάνει ένα quiz για να ακονίσει το μυαλό σου.

Στο μεταξύ δες εδώ 5 quotes που θα σου δώσουν ώθηση στη διάρκεια των εξετάσεων.

Πόσα θυμάσαι από τη σχολική χρονιά που πέρασε;

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας άνθρωπος που αν μη τι άλλο έχει πολύ χιούμορ, εκτός από μαγειρικό ταλέντο, και αυτό μας απέδειξε μέσα από τα stories του στο Instagram.

Εκεί που θα περίμενες να δεις νέες συνταγές στο προφίλ του, εκείνος αποφάσισε να κάνει ένα κουίζ με ερωτήσεις μαθηματικών, αρχαίων, βιολογίας για να δει πόσα έχεις συγκρατήσει ή πόσα θυμάσαι (εάν είσαι λίγο μεγαλύτερη κι έχεις περάσει το στάδιο των πανελληνίων).

Το μήνυμα των Ελλήνων celebrities για τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες.

Ποιος είπε το «ἕν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα»;

Ο γνωστός σεφ αποφάσισε να τσεκάρει λίγο τις γνώσεις σου και έκανε κάποιες πολύ εύστοχες ερωτήσεις μερικές από τις οποίες ακόμη κι εγώ απάντησα λάθος. Το σίγουρο πάντως είναι πως αν τώρα έδινα πανελλήνιες στα θεωρητικά μαθήματα τουλάχιστον θα τα πήγαινα αρκετά καλά.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις ερωτήσεις που έκανε ο Άκης Πετρετζίκης στο Instagram account του και περιμένουμε να μας πεις στα σχόλια σε πόσες απάντησες σωστά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved