Πανελλήνιες 2021: Οι Έλληνες celebrities δίνουν το έναυσμα των εξετάσεων και σε εμπνέουν

Είναι τελικά οι #πανελλήνιες το «τέλος» της ζωής σου;

Αν είσαι μαθητής ή μαθήτρια της τρίτης τάξης του λυκείου, σήμερα ξεκίνησε για εσένα το σημαντικό ταξίδι των εξετάσεων. Σίγουρα δεν είναι το πιο σημαντικό, είναι όμως αρκετά κομβικό για την πορεία της ζωής σου.

Όχι πως σε ενδεχόμενη αποτυχία τελειώνει η ζωή σου και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις, έχει όμως τη βαρύτητά του σαν προορισμός. Μία ολόκληρη χρονιά περίμενες τη σημερινή μέρα και τρεις ακόμη, για να δώσεις τέσσερα μαθήματα, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μπεις στη σχολή της πρώτης σου επιλογής ή της δεύτερης ή και της τρίτης ακόμη.

Πανελλήνιες 2021: Έδωσα το πρώτο μάθημα και... μπλόκαρα από το άγχος!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Μαίρη Συνατσάκη, η Νατάσσα Μποφίλιου και η Δούκισσα Νομικού, ήταν μερικοί από τους celebrities της ελληνικής showbiz που έδωσαν το έναυσμα των φετινών πανελληνίων, γράφοντας το δικό τους post αφιερωμένο στα παιδιά που σήμερα ξεκινούν το σημαντικό ταξίδι αυτό.

Το βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη

Ο 40χρονος παρουσιαστής και σύντομα πατέρας δύο παιδιών έφτιαξε όπως κάθε χρόνο ένα inspired βίντεο, το οποίο και δημοσίευσε στο Instagram account. Στο βίντεο αυτό μιλά για τις πανελλήνιες και πώς αυτές σε επηρεάζουν στη μετέπειτα ζωή σου, και μάντεψε δεν σε επηρεάζουν.

Τα λόγια του Σάκη θα σε εμπνεύσουν και θα σου δώσουν δύναμη και σίγουρα θα σε κάνουν να καταλάβεις πως δεν ήρθε το τέλος με μια αποτυχία.

https://www.instagram.com/tv/CQEM4y5D1hE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μήνυμα της Δούκισσας Νομικού

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Δούκισσα Νομικού τελείωσε το σχολείο, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να στείλει το δικό της μήνυμα στα παιδιά που ξεκινούν σήμερα τις πανελλήνιες.

«Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά! Ξέρω πώς νιώθετε, θυμάμαι το συναίσθημα. Φάτε καλά, κοιμηθείτε νωρίς, αν γίνεται και αν θέλετε κάντε μια τελευταία επανάληψη, ξυπνήστε λίγο νωρίτερα το πρωί. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Θα τα καταφέρετε», ήταν μερικά από αυτά που έγραφε στο Instagram story της η Δούκισσα.



Η Μαίρη Συνατσάκη συνεχάρη τα παιδιά της τρίτης λυκείου πριν ακόμη ξεκινήσουν

Η Δούκισσα Νομικού δεν ήταν η μόνη που έδωσε τις ευχές της και λίγη έμπνευση στους μαθητές της τρίτης λυκείου. Ένα story της Μαίρης Συνατσάκη απλό και απέριττο, ήταν αρκετό για να δώσει ένα θετικό έναυσμα στα παιδιά που σήμερα δίνουν εξετάσεις.

Δες εδώ και αυτόν τον τρόπο διαβάσματος που θα σε βοηθήσει να πετύχεις.

Και πάλι δεν ήταν η μόνη. Η Νατάσσα Μποφίλιου ήταν εκεί για να δώσει κι εκείνη το δικό της μήνυμα. Στη gallery παρακάτω θα δεις τι έγραψε τόσο η Μαίρη, όσο και η Νατάσσα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved