Δεν πάει ο νους σου ποια αγαπημένη σου παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι της photo

Την έχεις δει ξανά σε παλιά της φωτογραφία;

Είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα, ενώ για πρώτη φορά την είδες πριν από 14 περίπου χρόνια στο So You Think You Can Dance. Τότε ήταν μόλις 16-17 ετών, είχε έρθει από τη Γερμανία και ήθελε να γίνει χορεύτρια. Η πορεία της στο show ήταν πολύ καλή όμως δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Τα χρόνια που μεσολάβησαν, την είδαμε να κάνει πολλά πράγματα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, ενώ τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε μέσα από τα backstage του The Voice.

Πατώντας σε αυτό το link θα δεις ακόμη μια φωτό της από το παρελθόν. Μήπως έτσι την αναγνωρίζεις;

Aν έχεις καταλάβει ποιο κορίτσι σου περιγράφουμε τόση ώρα, θα έχεις καταλάβει και ποια είναι η εικονιζόμενη πιτσιρίκα της φωτογραφίας.

Blast from the past

Το Instagram φημίζεται για τις throwback αναρτήσεις των stars, τόσο της ελληνικής showbiz, όσο και της ξένης. Και αυτό ακριβώς έκανε και η 30χρονη αγαπημένη σου παρουσιάστρια. Μπορούμε να σου δώσουμε ακόμη ένα hint, λέγοντας σου πως το 2017 την είδες να συμμετέχει στο reality επιβίωσης Survivor.

H cute φωτό από την παιδική της ηλικία

Οι stars Έλληνες και ξένοι μας συνηθίζουν κατά διαστήματα σε throwback φωτογραφίες, και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ να τους χαζεύουμε στην παιδική τους ηλικία σε φωτογραφίες που ίδιοι ανεβάζουν. Σου δίνουν αυτή την ελευθερία να δεις τη ζωή τους αρκετά χρόνια πριν, και να πάρεις μια ιδέα με το πώς ήταν σαν παιδιά.

Ποια κούκλα Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Η εικονιζόμενη είναι από τις πιο αγαπημένες σου stars

Η 30χρονη παρουσιάστρια έχει ανεβάσει αρκετές φορές φωτογραφία της στα social media από την παιδική της ηλικία, όμως πάντα είναι σαν την πρώτη φορά. Ακόμη δεν κατάλαβες για ποια μιλάμε;

https://www.instagram.com/p/CGhnCfijlxh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα την είδαμε να κάνει έκπληξη στη μαμά της.



Τι κάθεσαι; Μπες στη gallery παρακάτω και ανακάλυψε ποια είναι. Αν πάλι έχεις καταλάβει, μπορείς απλά να επιβεβαιωθείς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved