Το κοριτσάκι της photo είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα παρουσιάστρια

Εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στα πιο cool πρόσωπα της τηλεόρασης.

Έχουμε πολλές celebrities στην εγχώρια showbiz. Παρουσίες που με τη δουλειά, το ταλέντο και τη συμπεριφορά τους έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό και να έχουν πολλούς θαυμαστές συντονισμένους στο Instagram τους που περιμένουν πώς και πώς την κάθε ανάρτηση. Τα προφίλ τους είναι ένα μέρος της δημόσιας εικόνας τους και φροντίζουν να έχουν content πολύ ενδιαφέρον, ώστε το κοινό να έχει λόγο να μπει και να ξαναμπεί.

Το κοριτσάκι που βλέπεις στη φωτογραφία, πάντως, αυτό κάνει και το κάνει με τρόπο πολύ επιτυχημένο. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της γεμίζουν χιλιάδες likes μέσα στις πρώτες ώρες που βρίσκονται στον «αέρα». Κι αυτό γιατί ο κόσμος τη συμπαθεί, πέρα από το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι.

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από τη συμμετοχή της στο διάσημο σόου χορού So You Think You Can Dance, όμως, ακριβώς επειδή ήταν φανερό ότι είχε έναν πολύ bubbly χαρακτήρα, εκπομπές άρχισαν να τη ζητούν για την παρουσίαση.

Έκτοτε, έχει βρεθεί πολλές φορές στη μικρή οθόνη, συμμετέχοντας, μάλιστα, και σε ριάλιτι διασήμων και κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού για το πρόσωπό της αμείωτο.

Πρόσφατα, η ίδια ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπεις παραπάνω στην οποία ποζάρει με τον μπαμπά της.

Δες στην παρακάτω gallery για ποια παρουσιάστρια μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved