Ποια κούκλα Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Είναι γλυκιά, πανέμορφη και τη λατρεύεις.

Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή και αυτήν τη στιγμή μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης. Είναι από το «νέο αίμα» που ήρθε στον χώρο και μάλιστα ξαφνικά και μη αναμενόμενα. Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη δεν είχε να κάνει με αυτό. Μας συστήθηκε όταν ήταν μόλις 17 ετών, όταν πήρε την απόφαση να λάβει μέρος σε ένα διάσημο σόου χορού, όπου και ξεχώρισε, πέρα από το ταλέντο της στον χορό, και για την ευχάριστη προσωπικότητά της.

Το 2008, μόλις βγήκε από το παιχνίδι, έγινε παρουσιάστρια στο MAD TV κι αυτό αποτέλεσε έναν από τους πιο ταιριαστούς ρόλους στους οποίους την έχουμε δει γενικά λόγω της νεανικής φύσης των εκπομπών. Η συνέχεια συμπεριέλαβε πολλά ανάλογα πράγματα στο βιογραφικό της, καταλήγοντας το 2017 να συμμετέχει στο Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Περιττό να αναφερθούμε σε όλες τις φορές που μας διασκέδασε με τις εκπληκτικές της ατάκες εκεί.

The Voice of Greece και Survivor Πανόραμα είναι άλλα δύο πλατό όπου τη θαυμάσαμε.

Και φυσικά πρόκειται για ένα πολύ ωραίο κορίτσι, με τις φωτογραφίες της στο Instagram να εντυπωσιάζουν όλους τους followers της. Εξ ου και τα δεκάδες χιλιάδες likes στην κάθε της φωτογραφία.

Έχεις καταλάβει για ποια μιλάμε;

Δες τη στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved