O Liam Payne μιλάει για τον χωρισμό του με την Maya Henry

«Απλώς δεν ήμουν πολύ καλός στις σχέσεις» αναφέρει.

Ο Liam Payne και η κοπέλα του Maya Henry χώρισαν 10 μήνες μετά που επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction ανακοίνωσε τον χωρισμό στο podcast του Steven Bartlett, The Diary of CEO, στις 6 Ιουνίου, λέγοντας ότι ήταν πράγματι ελεύθερος και ότι ένιωθε «απογοητευμένος με τον εαυτό του» που «πλήγωσε άλλους ανθρώπους». Ενώ ο Liam δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τον χωρισμό, είπε με έναν «αστείο τρόπο» - ότι ήταν «το καλύτερο και για τους δύο».



«Απλώς δεν ήμουν πολύ καλός στις σχέσεις. Δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά, οπότε πρέπει να δουλέψω μόνος μου πριν βάλω τον εαυτό μου σε σχέση με κάποια» είπε στον Steven, αναφερόμενος στις προηγούμενες σχέσεις του. «Ξέρω ότι ήταν ένα πρόβλημα, οπότε πρέπει να τα βρω με τον εαυτό μου. Ήδη νιώθω καλά. Με έκανε πιο συγκεντρωμένο και ελπίζω να είναι χαρούμενη» πρόσθεσε αργότερα. «Δεν έχω περάσει αρκετό χρόνο μόνος μου για να μάθω πραγματικά για τον εαυτό μου. Ειλικρινά, χρειαζόμουν ένα λεπτό για να ελέγξω τον εαυτό μου».

Ο Liam και η Maya πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για σχέση το 2018, αλλά δεν ανακοίνωσαν επίσημα ότι ήταν μαζί μέχρι το τέλος του 2019. Παρόλο που δεν μίλησαν πολλές φορές δημοσίως για τη σχέση τους, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε πολλές εκδηλώσεις και μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες μαζί στα social media. Εμφανίστηκαν τελευταία φορά στο Instagram ο ένας του άλλου τον Δεκέμβριο του 2020. Η Maya δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για τον χωρισμό.

Ο Liam Payne των One Direction αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του

Στην ίδια συνέντευξη, ο Liam Payne αποκάλυψε επίσης τον εθισμό του με το αλκοόλ και τις απαγορευμένες ουσίες κατά τη διάρκεια που ήταν μέλος του συγκροτήματος One Direction. Συγκεκριμένα είπε πως οι μέρες του ήταν γεμάτες με «χάπια και ποτά» και ότι είχε «στιγμές αυτοκτονικού ιδεασμού».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved