Ο Liam Payne των One Direction αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του

Ο τραγουδιστής είναι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με το μοντέλο Maya Henry.

Έχουμε "δυσάρεστα" νέα για τις φανς του Liam Payne των One Direction. Ο λόγος; Ο Liam δεν είναι και επίσημα πια ελεύθερος. Ο 26χρονος τραγουδιστής, έκανε το επόμενο βήμα με το κορίτσι του αφού σύμφωνα με τις φήμες αρραβωνιάστηκαν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και όπως φαίνεται είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η 20χρονη Henry είναι μοντέλο και ο φωτογραφικός φακός την εντοπίστηκε να φορά ένα δαχτυλίδι που ακούγεται ότι στοιχίζει 3 εκατομμύρια λίρες. Ναι, κι όμως! Το αγαπημένο ζεύγος είχε date πριν λίγες ημέρες στο διάσημο εστιατόριο Novikov και σύμφωνα με την Daily Mail το δαχτυλίδι που φόραγε το νεαρό μοντέλο έλαμπε από χιλιόμετρα.

Ο Liam και η Maya κατάφεραν να κρατήσουν τον αρραβώνα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας χάρη στο lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι δυο τους έχουν χαθεί λίγο από τα social media αφού τον τελευταίο καιρό φροντίζουν να είναι συνέχεια μαζί απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου αφού τώρα δεν έχουν τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, εντοπίστηκαν τον Ιούνιο στο Λονδίνο, σε πορεία διαμαρτυρίας για το #BlackLivesMatter.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/B3X2USmHwXN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved