Fitness goals: Το σώμα του Chris Hemsworth θα το ζήλευε ακόμη και ο πραγματικός Thor

Βλέπεις κι εσύ αυτό που βλέπουμε;

Το ότι ο Chris Hemsworth είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας δεν είναι μυστικό, ούτε κάτι που ακούς από εμάς για πρώτη φορά. Ο ηθοποιός που τόσο λατρέψαμε μέσα από τις ταινίες της Marvel με τους Avengers τελείωσε τα γυρίσματα της ταινίας Thor: Love and Thunder και το γιόρτασε με μια φωτογραφία.

Με μια φωτογραφία που δεν θα σου το κρύψουμε αλλά μας σόκαρε. Ο Chris μας έχει δείξει πολλές φορές το γυμνασμένο κορμί του, όμως αυτή τη φορά ήταν το κάτι άλλο. Ο 37χρονος ηθοποιός ανανεώνει πολύ συχνά το Instagram account του με υλικό, τόσο από τη δουλειά του, όσο και από την προσωπική του ζωή με την οικογένειά του.

Τον έχεις δει να κάνει προπόνηση με τον γιο του;

Σε αυτές τις φωτογραφίες τον έχουμε δει πολλές φορές με εφαρμοστό T-shirt να επιδεικνύει το καλλίγραμμο και super γυμνασμένο κορμί του, όμως αυτή η φωτογραφία ήταν το κάτι άλλο.

Τα γυρίσματα της ταινία ολοκληρώθηκαν και ο Chris βρήκε την ιδανική φωτογραφία για να ρίξει την αυλαία. Όπως θα δεις στη gallery παρακάτω στη φωτογραφία που ανέβασε ποζάρει με τον συμπρωταγωνιστή, συγγραφέα και σκηνοθέτη, Taika Waititi, με τον οποίο έπαιξαν μαζί και στο Thor Ragnarok το 2017.

Οι δυο τους ήταν κοστουμαρισμένοι (ο Chris είχε ξανά τα μακριά ξανθά μαλλιά του) και ο Chris υπογράμμισε πόσο διασκεδαστικό ήταν όλο αυτό που πέρασε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

https://www.instagram.com/tv/CObhG4jpG0g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτό είναι το τέλος για το Love and Thunder, είναι επίσης και η εθνική ημέρα που δεν φλεξάρουμε, οπότε νόμιζα ότι αυτή η εξαιρετικά χαλαρή φωτογραφία ήταν κατάλληλη για να την τιμήσω. Η ταινία θα είναι τρελή, θα έχει χιούμορ, θα νιώσεις όμως κι ένα τσίμπημα ή και δύο στην καρδιά. Πολλή αγάπη, πολλές βροντές! Ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς και το πλήρωμα που έκαναν αυτό το απίστευτο ταξίδι στη Marvel. Ετοιμαστείτε, θα τα πούμε στα σινεμά», έγραψε στο caption o Chris και το post του συγκέντρωσε πάνω από 5 εκατομμύρια likes.

Ανυπομονείς κι εσύ να δεις τη νέα ταινία της Marvel με τον Thor; Σου έχουμε ακόμη έναν λόγο για να περιμένεις.

Fitness goals… από τον Chris.

Αυτό ωστόσο που τράβηξε τα βλέμματα ιδιαίτερα δεν ήταν το ίδιο το post σαν post, ούτε τα 5 εκατομμύρια likes, αλλά τα μπράτσα του Chris Hemsworth. Ο 37χρονος μας εντυπωσίασε με το σώμα του και στοιχηματίζουμε πως αυτό το σώμα θα το ζήλευε πραγματικά ο Thor εάν υπήρχε.



Δες τη φωτό που ανέβασε στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved