Chris Hemsworth: Κάνει προπόνηση με τον 7χρονο γιο του και είναι αξιολάτρευτος (vid)

Ο γιος του Thor θα γίνει ο επόμενος αγαπημένος σου super ήρωας και το video το οποίο δημοσιεύθηκε στο επίσημο προφίλ του Chris Hemsworth είναι η τρανή απόδειξη αυτού.

Ο Chris Hemsworth μόλις έκανε την πιο γλυκιά δημοσίευση με εκείνον και τον γιο του να κάνουν μια απολαυστική προπόνηση υπερηρώων. Ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε ένα post στο οποίο θα τον δεις με τον γιο του να κάνουν προπόνηση και είναι πραγματικά ό,τι πιο γλυκό έχεις δει. Ο επτάχρονος γιος του είναι πραγματικά ίδιος με τον μπαμπά του και όπως θα δεις στο video παρακάτω έχει πάρει και τις… δυνάμεις του.

O γνωστός ηθοποιός και αρκετά αγαπητός Chris (aka Thor) έχει πολλές φορές δημοσιεύσει υλικό με τον αγαπημένο του γιο στα social media. Ο επτάχρονος Tristan είναι η αδυναμία του και όπως θα δεις και στο Instagram κάνουν τα πάντα μαζί.

Εκτός από τα posts στο σπίτι και στις παραλίες θα δεις και το πιο πρόσφατο, όπου μπαμπάς και γιος κάνουν μια δυναμική προπόνηση κατάλληλη για υπερήρωες! Ο μικρός Tristan σίγουρα έχει πρότυπό του τον μπαμπά αλλά και τον… Thor και αναμφισβήτητα θέλει να του μοιάσει, άλλωστε το post αυτό δείχνει.

Ντυμένος με στολή σούπερ ήρωα ο μικρός παίζει με τον μπαμπά του και έκανε ολόκληρη την κοινότητα του Instagram να παραλύσει. Είναι τόσο γλυκός που θα σε συγκινήσει και εσένα. Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως συγκέντρωσε περισσότερα από 12.000 likes και φυσικά ακολούθησε ακόμη μια δημοσίευση από την μαμά του Elsa Pataky. Στη φωτογραφία θα δεις τον μικρό ήρωα στο κέντρο και ολόγυρά του τον μπαμπά Thor αλλά και τους φίλους προπονητές του.



Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved