Η διάσημη influencer δίνει απαντήσεις. Έκανε τελικά πλαστικές;

Οι θαυμαστές πήραν την απάντηση που ήθελαν.

Πολλές γυναίκες της showbiz έρχονται αντιμέτωπες με τα σχόλια των θαυμαστών στα social media και τα περισσότερα από αυτά αφορούν τις αλλαγές στην εμφάνισή τους. Στην προκειμένη περίπτωση η διάσημη influencer είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και αυτό διότι οι fans διαπίστωσαν πως η εμφάνισή της και κυρίως το πρόσωπό της έχει αλλάξει με το πέρας του χρόνου, τόσο ώστε να ισχυριστούν πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Καταλαβαίνεις πως η ίδια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Απάντησε σε όλα τα αρνητικά σχόλια μέσα από μια εμφάνισή της στο show «Bravo». «Δεν συνειδητοποιεί κανείς πως είναι λογικό να μη μοιάζω με τον δεκάχρονο εαυτό μου» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σίγουρα, η απάντησή της παραμένει αινιγματική, και εδώ που τα λέμε φαίνεται πως όντως έχει πειράξει κάτι στο πρόσωπό της. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει πειράξει τα χείλη της, όπως άλλωστε έχει αποκαλυφθεί στο παρελθόν.

Η όμορφη 24χρονη διάσημη πάντως να σου πούμε πως το 2018 σε σχόλια που αφορούσαν την αυξητική στήθους απάντησε πως έχει πάρει κιλά.

Όπως αναφέρεται στο Hollywood Life, η ίδια έχει παραδεχτεί πως ίσως στο μέλλον να… πειράξει ξανά στο σώμα της. Και τα συμπεράσματα δικά σου!

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved