Έχει κάνει η Gigi Hadid πλαστικές; Το μοντέλο απαντάει δημόσια

Πολλές φορές έχει ακουστεί ότι είναι διαφορετική από παλιά και, τώρα, ήρθε η ώρα να διαλευκανθεί το θέμα.

Ο χώρος της showbiz είναι πολύ δύσκολος. Σε σημείο που, ακόμα και γνωρίζοντας όλα τα οφέλη που μπορεί να έχει για κάποιον -χρήματα, φήμη, ανέσεις- όλος ο αντίκτυπος μπορεί πολλές φορές να τα αφήσει πίσω του. Όταν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, είναι αγχωτικό. Δεν έχει καμία σημασία που το έχεις επιλέξει. Το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο.

Έτσι, οι celebrities που βρίσκονται να αντιμετωπίζουν όλα αυτά, ενίοτε έρχονται σε επαφή και με πιο παράλογες καταστάσεις. Μία από τις πιο συχνές είναι οι κατηγορίες περί πλαστικών επεμβάσεων και δουλειές υπό το νυστέρι του ειδικού.

Η Gigi Hadid, για παράδειγμα, το τελευταίο διάστημα είναι περισσότερο από ποτέ στην επικαιρότητα, πρώτα με την εγκυμοσύνη της και έπειτα με τη γέννηση του παιδιού της. Ο κόσμος, όμως, δε σταμάτησε να την κατηγορεί για πλαστικές. Ίσως, μάλιστα, τώρα το φαινόμενο να έγινε πιο έντονο.




Πολλοί φανς της μπαίνουν στη διαδικασία να της γράψουν πόσο διαφορετική φαίνεται στις τελευταίες της φωτογραφίες και πόσο μεγάλη αλλαγή ισχυρίζονται ότι βλέπουν.

Το μοντέλο, λοιπόν, βλέποντας αυτά τα σχόλια, αποφάσισε να απαντήσει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μην υπάρχουν γκρίζα σύννεφα στο τοπίο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς είπε η Gigi στην Αμερικανική Vogue.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved