Τελικά, η Addison Rae είναι σε σχέση με τον Jack Harlow; Η επίσημη απάντηση

Η διάσημη TikToker έκανε τον κόσμο να αναρωτιέται για το αν είναι σε σχέση, οπότε αναγκάστηκε να απαντήσει.

Η Addison Rae είναι το κορίτσι που απασχολεί ιδιαίτερα τα Μέσα τα τελευταία χρόνια. Με το TikTok ειδικά, η δημοφιλία της εκτοξεύθηκε και όλοι πλέον την ακολουθούν μηχανικά σε ό,τι προφίλ κι αν έχει. Κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει εκατομμύρια likes και καθόλου δεν είναι να απορείς. Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό girl crush που τραβάει κατευθείαν τα βλέμματα.

Ένα τέτοιο κορίτσι, λοιπόν, αναμενόμενα θα προκαλέσει άλλες ερωτήσεις, όπως το κατά πόσο είναι single ή αν κάποιο παιδί τής έχει «κλέψει» την καρδιά. Μέχρι πρόσφατα, η influencer δεν είχε απαντήσει για το γεγονός, αφήνοντας τους φανς να αναρωτιούνται.

Μάλιστα, άρχισαν να κυκλοφορούν και κάποιες φήμες σχετικά με το αν είναι σε σχέση με τον ράπερ Jack Harlow, χωρίς να ξέρει κανείς αν πρόκειται περί επιβεβαιωμένου νέου.




Η 20χρονη TikToker τότε ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η απάντηση πιθανώς να μη σου αρέσει, αφού πολλοί είχαν αρχίσει να επικροτούν το σενάριο, όμως, αυτή είναι η επίσημη τοποθέτηση της αγαπημένης σου σταρ.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τι ακριβώς απάντησε η Addison Rae σχετικά με το αν είναι, τελικά, σε σχέση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved