Αναστασία Τσιλιμπίου & Γιάννης Μαλαθουνιάδης είναι το νέο #couplegoals ζευγάρι της showbiz

Η ηθοποιός και ο TikToker ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν. 

Η Αναστασία Τσιλιμπίου πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» όπου υποδύεται την Μυρτώ. Η νεαρή ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή πριν από μερικά χρόνια από τη συμμετοχή της στο «Νησί» έχει επιλέξει να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Η 25χρονη έχει βρει το άλλο της μισό και είναι πολύ χαρούμενη στο πλευρό του συντρόφου της. Πριν από λίγα 24ωρα η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τον αγαπημένο της, τονίζοντας την αμέριστη στήριξη που έχει από εκείνον.

«Ασχολείται με τα social media, με το management. Κάνει πολύ ωραία δουλειά. Λέγεται Γιάννης Μαλαθουνιάδης. Εννοείται πως μου δίνει συμβουλές. Με βοηθάει και με στηρίζει σε όλα και είναι ωραίο που έχουμε και οι δύο ένα πάθος και το κυνηγάμε και ωθούμε ο ένας τον άλλο στο να το δουλέψουμε», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CUswJQvs07U/

Ποιος είναι ο Γιάννης Μαλαθουνιάδης

Ο μελαχρινός σύντροφος της ηθοποιού είναι αρκετά γνωστός στον κόσμο του διαδικτύου αφού εργάζεται ως digital creator και TikToker. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, σπούδασε δημοσιογραφία στο ΑΠΘ και έκανε αργότερα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η Αναστασία Τσιλιμπίου ταξιδεύει συχνά στην συμπρωτεύουσα για να βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της και να περάσει ανέμελες στιγμές μαζί του.

https://www.instagram.com/reel/CpfR9GvAaIC/

Η Ιφιγένεια Τζόλα τόλμησε το χτένισμα του καλοκαιριού και οι followers της έκαναν like

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας μαζί και αποφάσισε να αξιοποιήσει τον ελεύθερό του χρόνο δημιουργώντας χιουμοριστικά videos στα social media.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: johnmalath

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved