Addison Rae: Η πιο ωραία TikToker άφησε άφωνο το Insta με τις νέες photos

Το αγαπημένο μας κορίτσι βρήκε πάλι τον τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το Instagram είναι πλέον γεμάτο με κορίτσια που εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους. Οι φωτογραφίες είναι τόσο πολλές που πραγματικά δεν μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει πλήρως την επικαιρότητα. Λογικό, αν το σκεφτείς, καθώς οι stars δίνουν μεγάλη έμφαση στο να προβάλλουν ένα άκρως εντυπωσιακό προφίλ στο κοινό τους.

Όσο περνούν τα χρόνια, λοιπόν, τόσο περισσότερες είναι οι celebrities και οι αναρτήσεις που κάνουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Άλλωστε, πρόκειται για μία πολύ διάσημη πλατφόρμα που εστιάζει στη φωτογραφία, οπότε αναμενόμενα θα είναι πολύ εκθαμβωτικές οι λήψεις τους.

Η Addison Rae σίγουρα θα έλεγες ότι ανήκει στα πιο ωραία κορίτσια που έχουν περάσει από μπροστά σου. Η διάσημη TikToker έχει τρελάνει το TikTok με τα βίντεό της, ενώ το Insta της μετράει αυτήν τη στιγμή 37 εκατομμύρια followers.




Οι αναρτήσεις της προκαλούν έναν σχεδόν πανικό από την πλευρά του κοινού, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes. Μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία και έχει κάνει το κοινό να χάσει τα λόγια του.

Το αγαπημένο κορίτσι ποζάρει πιο σέξι από ποτέ με μία εμφάνιση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Στην παρακάτω gallery θα δεις και τις πρόσφατες φωτογραφίες της Rae αλλά και περισσότερες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved